Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

AITO-sisustuslevy

AITO-sisustuslevy on perinteisiä paneeleita leveämpi, valkoinen seinäpaneeli. Suorareunainen ja moderni sisustuslevy on kuin taulu, jonka pääosassa on puun luonnollinen kauneus. Levymäinen seinäpaneeli soveltuu niin modernin kuin perinteisenkin kodin pintamateriaaliksi.
Viihtyisää pehmeyttä sisustukseen

Yksinkertaisen kaunis sisustuslevy

AITO-sisustuslevy rytmittää sisustusta rauhallisesti ja tuo seesteistä tunnelmaa sisustukseen. Sisustuslevyn muoto jättää kiinnitysjäljet piiloon ja luo naulattoman, yhtenäisen pinnan. AITO-sisustuslevyjen välissä on erittäin kapea avosauma, mikä antaa levyille modernin tyylikkään ja yksinkertaisen kauniin ilmeen. Valkoinen, leveä pinta tuo tilaan lisää valoa, avaruutta ja viihtyisää pehmeyttä. Päätyponttaus mahdollistaa kauniit ja sulavat jatkokset vähentäen samalla asennuksessa syntyvää hukkaa. Voit asentaa AITO-sisustuslevyn jatkokset suoraan samaan pystylinjaan tai joka toisen sauman puoleen väliin edellistä paneelia.

Siparila AITO-sisustuspaneeli 12x280, valkoinen, Hirvivuori

Lisää valoa tilaan

AITO-sisustuslevyn kauniin kuultava, valkoinen pinta tuo tilaan kuin tilaan lisää valoa ja avaruutta vuoden pimeimpäänkin aikaan. Sisustuslevyn 280 mm leveällä pinnalla seinät valmistuvat nopeasti eikä valmiilla pinnalla ole häiritseviä naulankantoja.

Pyydä tarjous AITO-sisustuslevystä

Sujuvat jatkokset ilman naulanjälkiä

Piilokiinnityksen ansiosta AITO-sisustuslevyjä asentaessa naulankannat jäävät piiloon. AITO-sisustuslevyt ovat myös ympäripontattuja, eli panelointia voi jatkaa huomaamattomasti suoraan edellisestä paneelista. Jatkokset ovat siistejä, saumat tiiviitä ja ulkoasusta tulee yhtenäinen. AITO-sisustuslevyjen väliin jäävä avosauma on vain 1 millimetrin, mikä luo tyylikään vaikutelman pinnalle. AITO-sisustuslevyt ovat 2000 mm pitkiä.

aito sisustuslevy valkoinen kodin sisustus
Siparila AITO interior panel in hotel room

Moderni ja seesteinen ilme

AITO-sisustuslevyn levymäisyys sekä erittäin kapea avosauma tekevät siitä erityisen sopivan pelkistettyyn sisustukseen, jossa haetaan ajattomuutta ja modernia ilmettä. AITO-sisustuslevyjä on saatavissa valkoisena ja tumman harmaana antrasiittina.

Tutustu AITO-sisustuslevyn tuotetietoihin

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisustukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.

 

Katso asennusvideo
Siparila-struktuuripaneeli_valkoinen_176_Aito_sisustuslevy_kuultava-valkoinen
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.