AITO-sisustuslevy

AITO-sisustuslevy on perinteisiä paneeleita leveämpi seinäpaneeli. Suorareunainen ja moderni sisustuslevy on kuin taulu, jonka pääosassa on puun luonnollinen kauneus. Levymäinen seinäpaneeli soveltuu niin modernin kuin perinteisenkin kodin pintamateriaaliksi, koska se on muodoiltaan niin yksinkertainen.

Yksinkertainen muoto tekee sisustuslevyn ulkonäöstä luonnollisen ja kauniin.
Viihtyisää pehmeyttä sisustukseen

Yksinkertaisen kaunis sisustuslevy

AITO-sisustuslevy rytmittää sisustusta rauhallisesti ja tuo seesteistä tunnelmaa sisustukseen. Sisustuslevyn muoto jättää kiinnitysjäljet piiloon ja luo naulattoman, yhtenäisen pinnan. AITO-sisustuslevyjen välissä on erittäin kapea avosauma, mikä antaa levyille modernin tyylikkään ja yksinkertaisen kauniin ilmeen. Valkoinen, leveä pinta tuo tilaan lisää valoa, avaruutta ja viihtyisää pehmeyttä. Päätyponttaus mahdollistaa kauniit ja sulavat jatkokset vähentäen samalla asennuksessa syntyvää hukkaa. Voit asentaa AITO-sisustuslevyn jatkokset suoraan samaan pystylinjaan tai joka toisen sauman puoleen väliin edellistä paneelia.

Siparila AITO-sisustuspaneeli 12x280, valkoinen, Hirvivuori

AITO-sisustuslevy on suunniteltu rauhoittamaan kotisi tunnelmaa

Leveä sisustuslevy luo kotiisi selkeälinjaisia muotoja tuoden sisustukseen inhimillisyyttä ja lämpöä.

Kun katsot AITO-sisustuslevyä kotisi seinällä, näet ainoastaan aitoa puupinta, johon kuuluvat myös puun syyt ja oksat. Et näe ainuttakaan naulankantaa, koska paneelit on kiinnitetty piilokiinnityksellä. Tiiviiden ja muotoiltujen päätyponttausten ansiosta sisustuslevyt luovat kauniin tasaisen ja symmetrisen näköisen kokonaisuuden, mikä toimii minkä tahansa huoneen tunnelman luojana.

Jos haluat luoda kotiisi kaunista ja selkeälinjaista sisustusta, niin sisustuslevy on varma valinta, koska se sopii yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta kotiin kuin kotiin. 

Katso tuotevalikoima

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisustukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.
Katso asennusvideo

Siparila-struktuuripaneeli_valkoinen_176_Aito_sisustuslevy_kuultava-valkoinen

Tasaista ja naulatonta, aitoa puupintaa

AITO-sisustuslevy tuo puun parhaat puolet esiin. Se tuntuu jykevältä ja vahvalta, mutta näyttää samalla sirolta ja kauniilta.

Leveytensä ansiosta näet sisustuslevyssä puun elävyyden, eli kauniit oksa- ja syykuviot. Jokainen sisustuslevyn palanen on uniikki, eikä toista samanlaista ole. Juuri puun elävyys tekee siitä aidon ja täysin omanlaisensa materiaalin.

Ja omanlaisuus on se, mitä koti on.

Siparila AITO-sisustuslevy 12x280, valkoinen, Vesanka
Täysin naulaton pinta luo siistin ja huolitellun ilmeen.

AITO sisustuslevy, sävy: valkoinen
Päätyponttaus takaa tiiviit jatkokset levyjen välille.

AITO sisustuslevy, sävy: antrasiitti
Antrasiitin värinen sisustuslevy luo lämmintä tunnelmaa.


Kaunis ulkonäkö säilyy myös kulmissa.

Kaunis ulkonäöltään ja arvoiltaan

Puusisustaminen on koko 2020-luvun suurin sisustustrendi, koska puu luo kotiisi juuri sellaista tunnelmaa, jota jokainen meistä haluaa tuntea kodissaan. Lämpöä, rauhallisuutta ja stressittömyyttä. Sitä tunnetta, kun on helppo hengittää syvään ja hitaasti.

Kauneuden ja tunnelman lisäksi puulla on sitäkin kauniimmat arvot. Puurakentamisen hiilijalanjälki ei ole nolla, vaan se on vielä pienempi. Puu sitoo itseensä hiilidioksidia vähentäen ympäristön kokemaa rasitusta.

Puu vähentää myös sinun kokemaa rasitusta. Puupintojen koskettamisen ja katsomisen on tutkittu laskevan verenpainetta ja vähentävän stressihormonien erittymistä. Lisäksi puiset sisustuslevyt heijastavat valoa luonnollisesti ja vähentävät tilan kaikua tehden huoneen äänimaailmasta miellyttävämmän.

AITO-sisustuslevyt on suunniteltu ja valmistettu Suomessa pohjoisen jykevästä männystä.

Katso tuotevalikoima

AITO sisustuslevy, sävy: valkoinen

Miten sisustuslevyä kannattaa käyttää?

AITO-sisustuslevy on monikäyttöinen tuote, sillä se soveltuu kodin jokaiseen huoneeseen. Voit sisustaa sillä vain yhden seinän tietystä huoneesta, koko huoneen tai vaikka koko kodin. 

Puinen tehosteseinä toimii katseenvangitsijana esimerkiksi olohuoneessa tai keittiössä, kun makuuhuoneessa se puolestaan rauhoittaa huoneen tunnelmaa niin ulkonäöltään kuin äänimaailmaltaan. 

Puisia pintoja asentaessa suosittelemme huomioimaan luonnonvalon tulosuunnan etenkin, jos teet sisustuslevyillä vain yhden tehosteseinän. Parhaiten puupinnat heräävät eloon, kun luonnonvalo heijastaa niihin joko sivuttain tai suoraan edestä, jolloin pintaan muodostuu myös kauniita varjoja. Puu on luonnon materiaali, joten se heijastaa valoa luonnollisemmin ympäri huonetta keinotekoisiin pintoihin verrattuna.

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood