Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

Arkkitehdille

Aito puu on ilmeikäs ja kestävä materiaali haastaviinkin projekteihin. Se on vastuullisen rakentajan valinta, sillä puurakentaminen kuluttaa vähemmän luonnonvaroja ja energiaa. Puulla on myös antibakteerisia sekä sisäilmaa ja akustiikkaa parantavia ominaisuuksia. Yhdessä nämä tekijät tekevät siitä rakennusmateriaalin, joka edistää ihmisten hyvinvointia kauaskantoisesti.

Puurakentamisen aikakausi

Teräs ja betoni vapisevat, kun puurakentaminen valtaa alaa arkkitehtonisesti haastavissakin kohteissa Suomessa ja ulkomailla. Alan asiantuntijat ympäri maailman ylistävät puun ympäristöystävällisyyttä, laatua ja rakentamisen nopeutta. Uudet teolliset innovaatiot puurakentamisessa mahdollistavat puun käytön yhä korkeammissa ja laajemmissa kohteissa.

Siparila on tekninen edelläkävijä

Piilokiinnitys, välimaalaus ja valkovahaus ovat termejä, jotka Siparila on tuonut suomalaiseen rakentamiseen. Tavoitteemme on kehittää puun kestävyyttä rakennusmateriaalina ja pidentää puisten pintojen huoltomaalausväliä. Sisustamisessa tärkeää on luoda pitkäikäisiä, esteettisiä pintoja, jotka ovat turvallisia ja terveellisiä käytössä.

Luodaan trendejä yhdessä

Etsimme jatkuvasti uusia muotoja ja pintakäsittelymenetelmiä, jotta asiakkaillamme olisi mahdollisuus hyödyntää puuta luovasti ja ennakkoluulottomasti. Onko sinulla idea, jota suomalainen puulla rakentaminen tai sisustaminen kaipaa? Me tarjoamme käyttöösi puualan huippuammattilaiset. Ota yhteyttä myyntiimme.

Toteutuneita projekteja

Puu tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet yksilöllisten pintojen toteuttamiseen. Tutustu projekteihin, joissa Siparilalla on ollut kunnia olla mukana.

Lisää inspiraatiota blogista

Siparilan blogi tarjoaa tietoa, inspiraatiota ja alan uusimpia kuulumisia. Saatat olla kiinnostunut esimerkiksi näistä:

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.