×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Tehosta tunnelmaa puulla

Nappaa ideoita sisustuskuvastosta


PALA sisustuspaneeli

Siparila PALA-paneelien erilaisilla ladonnoilla saadaan aikaan hienoja efektejä tilaan. PALA-paneelit kiinnitetään liimalla. Naulat ja vasaran voi unohtaa!

Siparilan Topcoat®

Valmiiksi maalatulla Siparila Topcoat® ulkoverhouspaneelilla rakennat nopeasti kestäviä puupintoja. Piilonaulattava muoto parantaa säänkestävyyttä ja päätyponttaus takaa kauniit jatkokset

Inspiroidu

Siparila – Wood for living

Sisustuspaneelit ja ulkoverhouspaneelit aidosta puusta

Sisustuspaneelit ja ulkoverhouspaneelit sekä sisustuslistat ovat erityisalaamme. Innostumme puun mahdollisuuksista ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää puuta rakentamisessa ja sisustamisessa. Kannustamme myös asiakkaitamme käyttämään puuta luovasti ja ennakkoluulottomasti, koska puu on erinomainen materiaali jännittävien pintojen ja yksilöllisten kokonaisuuksien rakentamiseen. Puulla syntyy perinteistä, modernia tai ajatonta ilmettä. Sillä voi luoda tilaan estetiikkaa, tunnelmaa ja lämpöä – jokaiselle omanlaista viihtyvyyttä. Tavoitteenamme on tehdä kotien ja tilojen suunnittelusta ja rakentamisesta elämyksellinen ja positiivinen kokemus sinulle suunnittelija, rakentaja tai sisustaja. Siparila on rakentamisen ja sisustamisen kumppanisi. Valmistamme julkisivumateriaaleja, jotka kestävät säätä ja aikaa. Voit valita omaan julkisivuusi sopivan muodon. Me huolehdimme, että tuotteidemme pintakäsittely on ensiluokkaista ja nopeuttaa rakentamista. Tutustu valikoimaamme tästä! Sisustuspaneelimme seuraavat sisustamisen trendejä. Puu taipuu moneksi ja sillä pystyy luomaan erilaisia tunnelmia vaihtelemalla paneeleiden sävyä ja muotoa. Massiivinen puu on myös helppo huollettava ja kestää elämää ympärillään. Tutustu valikoimaamme tästä!

For professionals

Siparila Oy is a customer-oriented manufacturer of wood products with extensive expertise. We are experienced in the use of wood in demanding architectural contexts and in many customers’ dream homes. We make our expertise in wood products available to architects and project clients.

Declaration of Performance

Siparila’s panels are given the CE mark in line with the European standard EN 14915 on Solid Wood Panelling and Cladding. There are no CE marking requirements in the European Union for interior mouldings.

Read more →

Installation instructions

Here you can find installation instructions of Siparila's products.

Read more →

Brochure

Here you can find brochures of our products.

Read more →

Cross-sections and surface treatments

Here you will find cross-sections of the most common product profiles, as well as pictures of the surfaces of our products. If you are looking for modifications of any of our product shapes, please contact our sales department.

Read more →

Products

Here you can find all our products.

Read more →
Facebook Instagram Twitter Pinterest