GOLD PRO -ulkoverhouspaneeli

Täysin valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli ilman näkyviä naulankantoja.

Valitse mieluisa väri, asenna seinälle ja valmista tuli!

GOLD PRO on täysin valmiiksi maalattu ja nauloilla piilosta kiinnitettävä ulkoverhouspaneeli. Paneelien raaka-aineena toimii huolellisesti lajiteltu ja tarkasti keinokuivattu pohjoismainen kuusi. Valmistamme GOLD PRO -paneelit tilauksesta toiveidesi mukaan ja valittavanasi on ulkomaalivärikarttojen sävyt sekä tavallisimmat ulkoverhousprofiilit.

GOLD PRO -ulkoverhouspaneelit eroavat TOPCOAT-ulkoverhouspaneeleista käytännössä vain siten, että GOLD PRO:n kiinnittämiseen käytetään hakasten sijaan nauloja. Naulankannat jäävät seuraavan paneelin alle piiloon, joten lopputuloksena on tasainen puupinta. Lue lisää Gold Pro-ulkoverhouspaneeleista
Täysin valmis ulkoverhous

Täydellinen ympärivuotiseen rakentamiseen

GOLD PRO nopeuttaa rakentamista erityisesti talvella, syksyllä ja keväällä, koska paneeleja ei tarvitse maalata. GOLD PRO -paneelien käyttäminen on myös kokonaiskustannuksiltaan edullisempaa kuin esimerkiksi välimaalatun paneelin, koska vältät maalauskustannukset kokonaan.

Myös rakentamiseen käytetty aika lyhenee, koska teollisesti valmiiksi maalatun pinnan ansiosta sinun ei tarvitse odottaa oikeanlaisia maalauskelejä. Voit siirtyä paneelien asentamisen jälkeen suoraan seuraavaan rakennusvaiheeseen!

Piilonaulauksen ja päätyponttauksen ansiosta tasainen ja kaunis maalipinta säilyy rikkoutumattomana asennuksen jälkeen. Piilokiinnitys tekee julkisivusta tyylikkään, mutta myös rakennusteknisesti normaalia paremmin säänkestävän.

GOLD PRO -ulkoverhouspaneelit ovat viimeisintä yksityiskohtaa myöten viimeisteltyjä

  • valmis maalipinta poistaa tarpeen maalata paneelit työmaalla. Julkisivun huoltomaalaus saa odottaa 10-15 vuotta.
  • naulankannat jäävät piiloon seuraavan paneelin alle
  • erinomainen säänkestävyys, koska vesi ei pääse vahingoittamaan puuta piilossa olevista naulankannoista
  • suojaus homeelta ja UV-säteilyltä pidentävät paneelien elinkaarta
  • päätyponttaus mahdollistaa joustavat jatkokset ilman huolta ruodelautojen sijoittumisesta
  • jopa 10% pienempi materiaalihukka päätyponttauksen ansiosta
  • kokonaiskustannuksiltaan edullinen vaihtoehto, koska maalaus-, nostin- ja telinekuluja ei synny samalla tapaa kuin pohjamaalatuissa paneeleissa
  • saat 10 vuoden takuun! Tutustu takuuehtoihin GOLD PRO takuuseloste

"Ehdoton tuote saneerauskohteisiin"

”Gold Pro on ehdoton tuote saneerauskohteisiin, jokainen kiinnitetty lauta on valmista pintaa. Työmaata ei tarvitse venyttää eikä perustaa uudelleen maalausten vuoksi, ja jälki on tasaisen laadukasta! Ja mikä parasta, valmista tulee säässä kuin säässä!”

– Markku Kamula, toimitusjohtaja, Eliittikatot Oy

Katso havainnekuva, miksi julkisivun rakentaminen nopeutuu

Täysin valmis puupinta – ei maalausta – pelkkä asennus riittää

Gold Pro -ulkoverhouspaneelien paksu maalipinta ja naulaton pinta takaavat sen, että julkisivusi kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta kuin perinteinen julkisivu. Paneelit kiinnitetään naulaamalla ja naulankannat jäävät seuraavan paneelin alle piiloon. Tällöin kosteus ei pääse tiivistymään naulankantoihin eikä sitä kautta puun solukkoon. Huoltomaalauksesta sinun ei tarvitse murehtia seuraavaan 10-15 vuoteen, koska teollinen maalipinta on erittäin kestävä.

Teollinen maalipinta suojaa paneeleita homeelta, sinistymiseltä ja UV-säteilyltä. Teemme ensimmäisen puuta suojaavan pintakäsittelyn tehtaallamme 60 tunnin sisällä höyläyksestä, koska puun pintasolukko on tällöin avoin ja suoja-aineet pääsevät imeytymään puuhun. Pintamaalikerros viimeistelee paneelit ja antaa niille lopullisen suojan kosteutta vastaan. Myös takalape on suojattu.

Tasalaatuisissa ja kuivissa tehdasolosuhteissa sahattu ja maalattu paneeli tuo rakentamiseen huolettomuutta, koska työmaalla maalaamiseen sisältyy paljon epävarmuutta. Maalin tarttumisen kannalta on tärkeää, että lämpötila on 15-25 astetta ja ilmankosteus alle 80%. Myös liikenteen pöly ja muut ilman epäpuhtaudet haittaavat maalin tarttumista puun pinnalle, mikä heikentää maalikalvon kestävyyttä ja altistaa julkisivusi home- ja lahovaurioille. Tehdasolosuhteissa näitä riskejä ei ole.

Ryhdikäs puupinta ilman näkyviä naulankantoja

GOLD PRO -paneelien leveä muoto, tasainen maalipinta ja naulaton pinta tekevät julkisivustasi ryhdikkään näköisen. Naulankannat jäävät seuraavan paneelin alle piiloon samalla sitoen paneelit tiukasti kiinni ruodelautoihin. Päätyponttaus viimeistelee julkisivun ryhdin, koska paneelien saumoista tulee tiiviit, eivätkä ne ala irvistämään ajan myötä.

Myöskään maali ei ala rapistumaan naulojen päältä, koska naulankannat ovat piilossa. Tavallisissa päältänaulattavissa paneeleissa naulankannat tulevat näkyviin n. 3-5 vuoden kuluttua maalauksesta, mikä lisää kosteusvaurioiden riskiä erityisesti keväisin ja syksyisin.

10 % vähemmän materiaalihukkaa päätyponttauksen ansiosta

Päätyponttauksen ansiosta paneeleita ei tarvitse katkoa pystyyn- tai vaakaan asennettujen ruodelautojen mukaan. Kun edellinen paneeli päättyy, voit jatkaa heti seuraavalla paneelilla. Ainoastaan seinän kulman ylimenevä osa katkaistaan, ja sitäkin palaa voit käyttää seuraavan paneelirivistön aloituksessa. Päätyponttaus pienentää materiaalihukkaa jopa 10%, joten julkisivusi valmistuu pienemmällä määrällä paneeleita.

Päätypontatut saumat ovat tiiviit, joten ne eivät ala irvistämään vuosien kuluessa. GOLD PRO -paneeleiden päätypontit on myös maalattu teollisesti valmiiksi, mikä antaa puulle suojaa saumakohdissa.
Ota yhteyttä!

Julkisivun rakentaminen nopeutuu, koska maalausta ei tarvitse tehdä

Saat paneeleille 10 vuoden takuun!

GOLD PRO takuuseloste

Ota yhteyttä!

Siparila - Passion for Wood