Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

HAAPA-saunapaneelit

HAAPA-saunapaneelit on nimensä mukaisesti valmistettu suomalaisesta, pihkattomasta ja hitaasti lämpöä johtavasta haavasta – materiaalista, joka sopii täydellisesti suomalaiseen saunaan. HAAPA-paneeleilla luot saunomiseen ympäristön, jossa viihtyy vielä muutaman minuutin pidempään.
Haapa tekee saunasta pehmeämmän

Viihdy hetki pidempään

Siparilan SAUNA-haapapaneelit tekevät saunastasi paikan, jossa on mukava istua vielä hieman pidempään. Pihkattomana ja hitaasti lämpöä johtavana materiaalina haapa on täydellinen valinta saunaan, jossa pintojen tuntuma on ensisijaisen tärkeää. Siparilan saunapaneelit käsitellään valmiiksi jo tehtaalla. HAAPA-saunapaneeleiden valmiissa pinnassa voi kuitenkin esiintyä voimakkaitakin sävyvaihteluita, jotka johtuvat haavan lustokuvion vaihtelusta. HAAPA-saunapaneeleita on saatavissa kuultavana valkoisena, harmaana ja mustana.

Kestävä paneeli suomalaiseen saunaan

Siparilan saunasuojatut paneelit käsitellään täysin asennusvalmiiksi jo tehtaalla, eikä asennuksen jälkeen tarvita enää käsittelyä. Saunasuojaus suojaa puuta saunan vaativissa lämpö- ja kosteusolosuhteissa. Suojauskäsittely on tehty kuultavan valkoisen, harmaan ja mustan sävyissä. Huomaa, että HAAPA-saunapaneeleiden valmiissa pinnassa voi esiintyä voimakkaitakin sävyvaihteluita, jotka johtuvat haavan lustokuvion vaihtelusta.

Siparila HAAPA-saunapaneeli, kuultava musta
HAAPA-saunapaneeli, kuultava harmaa

Puupinta ilman nauloja

Saunapaneeleiden muoto on suunniteltu niin, että paneelit voidaan kiinnittää piiloon naulaamalla. Paneeleiden piilokiinnitettävä muoto mahdollistaa naulattoman kauniin pinnan heti asentamisen jälkeen. Piilokiinnitys parantaa myös paneeleiden kestävyyttä, koska vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta naulankannoista.

Lue lisää piillokiinnityksestä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.