×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Siparila

Ulkoverhouskohteet

Täältä löydät tarinoita erillaisista ulkoverhouskohteista ja niiden toteutuksista. Siparilan ulkoverhoustuotteilla luot juuri sinun tyyliisi sopivan ulkoverhouksen itsellesi.


Tyylikäs ulkoverhouspaneeli kruunaa kodin myös kerrostalossa

syyskuu 6, 2016

Puukerrostalot ovat myös edustettuna tämän vuoden asuntomessuilla Seinäjoella. Lakean rakennuttama 5-kerroksinen puukerrostalo Mäihässaä puu on näyttävästi esillä niin sisällä että ulkona. Mäihä on rakennettu Stora Enson tilaelementtiratkaisulla ja verhoiltu Siparilan ulkoverhouksella.

Lue lisää →

Puukerrostalo Puukuokka, Jyväskylä

tammikuu 2, 2015

Jyväskylän Kuokkalaan on noussut syksyn 2014 aikana suomen korkein, 8-kerroksinen, puukerrostalo. Kohteen ulkoverhouksessa on käytetty Siparilan piilokiinnitettävää Topcoat UTS 28×145 paneelia pystypanelointina, jonka Siparila Woodoworks-asennuspalvelu on myös asentanut.

Lue lisää →

Jyväskylän Maailmanpylväs

elokuu 20, 2014

Palosuojattua puuta Maailmanpylvään parvekkeilla

Lue lisää →

Villa Muuramen huoleton julkisivu

Naulatonta julkisivua Villa Muuramessa. Siparilan piilokiinnitettävällä Topcoat- ulkoverhouspaneelilla luot kestävää ja kaunista pintaa, joka on heti asennuksen jälkeen valmista.

Lue lisää →

Villa Leija

elokuu 18, 2014

Puisilla yksityskohdilla ilmettä kivitalon ulkoverhoukseen. Puun ja kiven harmonialla luodaan mielenkiintoisia yksityiskohta rakentamiseen. Piilokinnitettävä Topcot- ulkoverhous varmistaa näyttävän julkisivun raennukselle.

Lue lisää →

Korteniityntien luhtitalot, Jyväskylä

heinäkuu 31, 2014

Keski-Suomen Rakennuslinjan 4 luhtitaloon asennettiin Siparila Topcoat- uökoverhous. Topcoat-paneelin piilonaulaus ja täysin valmis pinta mahdollistaa talviasentamisen, kun pintamaalausta työmaalla ei tarvita.

Lue lisää →

Luontokeskus Haltia, Espoo

Luontokeskus Haltian edustava julkisivu on vuorattu Topcoat-ulkoverhouspaneelilla. Topcoat valittiin julkisivupaneeliksi Haltian vaativan ulkomuodon takia.

Lue lisää →

Palvelutalo, Rauma

Raumalle rakentui vuonna 2012 puurakenteinen palvelutalo. Arkkitehtuuri Oy Lehtinen ja Miettunen tyylikäs kädenjälki näkyy kestävissä pinnoissa.

Lue lisää →

Aurinkokehä, Helsinki

Helsingin Aurinkolahdessa puu on saanut rohkean roolin kuusikerroksisen kerrostalon julkisivussa.

Lue lisää →

« Vanhemmat
Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →