KASTE – Roiskevedeltä suojattu paneeli

Roiskeveden kestävällä KASTE-paneelilla sisustat myös pesutilojen katot ja WC-tilojen seinät. KASTE-sisustuspaneeli tekee kosteiden tilojen tunnelmasta selkeän ja tyylikkään. Yhtenäinen kattomateriaali on helppo kuljettaa kodin kaikkiin tiloihin.

Yhtenäinen pinta kosteita tiloja myöden

Roiskevesisuojatut KASTE-paneelit tuovat puun luonnollisen lämmön ja ilmeen myös kosteiden tiloihin kattoihin ja WC-tilojen seinille. Paneeleissa on otettu huomioon erityisesti niiden kestävyys, jota on parannettu myös kiinnitysjäljet piiloon jättävällä muotoilulla. KASTE-paneeleita käyttämällä vältyt usean eri paneelilaadun ostamiselta ja saat yhtenäisen puupinnan kaikkiin kodin tiloihin.

Kosteusrasitusta kestävä pinta

KASTE-paneeleilla voit sisustaa kylpyhuoneiden katot sekä WC-tilat, sillä ne ovat roiskevesisuojattuja. KASTE-paneeleita ei kuitenkaan saa altistaa suoralle vesikosketukselle, joten ne eivät sovellu esimerkiksi saunaan.

Kosteuden kestävä Siparila KASTE-paneeli
Siparila KASTE -paneeli, valkoinen

Piilokiinnitys antaa lisäsuojaa

KASTE-paneeleissa on panostettu kunnolla niiden kestävyyteen. Roiskevesisuojauksen lisäksi paneelit ovat piilokiinnitettäviä, joten naulan kannat jäävät kiinnityksessä piiloon seuraavaan paneelin alle. Näin vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta kiinnityskohdista.

Lue lisää piilokiinnityksestä

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood