Kattolistat

Siparilan aidosta puusta valmistetut kattolistat viimeistelevät katon ja seinän rajapinnat ja antavat tilalle siistin pintasilauksen.

Kauniit puupinnat myös kattojen rajapinnoille

Huomaamattoman tyylikästä vai kumpuilevan pehmeää?  Kattolistat eivät vain peitä ja viimeistele seinän ja katon saumakohtia, vaan niillä voi vaikuttaa kodin sisustukseen. Siparilan kattolistoilla viimeistelet seinien ja kattojen rajapinnat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi muun sisustuksen kanssa.  Kattolistana voi käyttää huomaamattomia muotoja tai korostaa yksityiskohtia leveällä ja koristeellisella kattolistalla.

 

Kaikki Siparilan kattolistat on valmistettu suomalaisesta, aidosta puusta. Puulistoja on helppo huoltaa vuosien varrella ja ne voi tarvittaessa maalata uudelleen sisustustyylin vaihtuessa. Myös kolhut ja naarmut on helppo maalata piiloon puun pinnalta.

 

 

Kestävät kattolistat aidosta puusta

Suomalaisesta puusta valmistetut kattolistat kestävät arjen kulkua erinomaisesti. Niitä on helppo huoltaa ajan saatossa, ja ne sulautuvat kauniisti osaksi sisustusta. Ajattoman valkoiset pinnat säilyvät trendikkäinä ja tyylikkäinä sukupolvelta toiselle. Muista, että puu on elävä materiaali, joka reagoi huoneilman kosteusolosuhteisiin. Tästä johtuen kattolistat tulisi tasaannuttaa siinä tilassa, johon listat asennetaan. Mitä leveämpi lista, sitä pidempi tasaantumisaika on huoneiston lämpöön ja kosteuteen ennen asentamista. Kattolistan jiiraus helpottuu, kun kattolista laitetaan jiirauslaatikkoon siinä asennossa, mihin se asennettuna tulee.

 

Siparila KIILLE-sisustuspaneeli STP

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Siparila - Passion for Wood