Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

Kestokuultava ulkoverhous – kuultavaa puupintaa

Rakennusten ulkopinnat ovat alttiita säärasitukselle, kuten UV-säteilyn sekä veden ja epäpuhtauksien vaikutuksille. Siksi rakentamisessa tulee ottaa huomioon visuaalisen houkuttelevuuden lisäksi myös käytettävän materiaalin kestävyys. Uudet kestokuultavat sävyt säilyttävät puun luonnollisen ilmeen pitkäaikaiskestävyydestä tinkimättä.

MetsäGroupin vierailukeskus Pro Nemus on verhoiltu Siparila Topcoat ulkoverhouksella

Kuultavien sävyjen käyttö korostaa puun luonnollisuutta. Kuultavat sävyt ulkoverhouspaneelin pinnalla ovat olleet kuitenkin haastavia niiden vaatiman tiheän huollon takia. Kuultavilla pintakäsittelyaineilla maalatut ulkoverhouspaneelit eivät kestä veden ja UV-säteilyn rasitusta yhtä hyvin kuin peittävät maalit, jonka vuoksi ne vaativat huoltomaalausta jo muutaman vuoden kuluttua asennuksesta. Kestokuultava ulkoverhouspaneeli on kehitetty vastauksena näiden perinteisten kuultomaalattujen pintojen haasteisiin.

Kestokuultava ulkoverhous – mitä se tarkoittaa?

Kestokuultavan ulkoverhouksen pinta on tehokkaan UV-suojan ansiosta peittävämpi kuin perinteisen kuultavan puunsuojan. Kuitenkin yleisilme ulkoverhouspaneeleissa on kuultava verrattuna peittävillä sävyillä maalattuihin julkisivuihin, joissa puunsyykuvio on maalattu piiloon. Kestokuultava ulkoverhous mahdollistaakin nyt huolettoman julkisivun myös kuultaville sävyille puun luonnollisuudesta tinkimättä.

Kestokuultava ulkoverhous paneeli, sävy Roasted Wheat

Kestokuultavat ulkoverhouspaneelit ovat valmiiksi maalattuja ulkoverhouspaneeleita, joita ei maalata enää työmaalla. Paneeleiden muotona käytetään piilokiinnitettäviä profiileja. Tällöin kiinnitysjäljet jäävät piiloon eivätkä vahingoita valmista maalipintaa. Kestokuultavaa ulkoverhousta voidaan valmistaa kaikissa profiileissa, asiakkaan valitsemassa leveydessä ja paksuudessa. Kestokuultavissa ulkoverhouspaneeleissa on 6 houkuttelevaa sävyä ruskean eri vaihtoehdoista mustaan ja harmaaseen.

Siparila Kestokuultavan ulkoverhouksen sävyt

 

Tällä hetkellä markkinoilla olevien kuultokäsiteltyjen ulkoverhouspaneelien huoleton käyttöikä on noin kolme vuotta. Kestokuultavassa ulkoverhouksessa puun käyttöikää on pystytty nostamaan 10 vuoteen. Tämä tarkoittaa, ettei ulkoverhousta tarvitse huoltomaalata asennuksen jälkeen kuin vasta 10 vuoden päästä. Tutustu tarkemmin Kestokuultaviin ulkoverhouspaneeleihin

Haluatko lisätietoja?

Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö – annamme mielellämme lisätietoa puun käyttömahdollisuuksista haastavissakin rakennuskohteissa. Luodaan yhdessä unohtumaton julkisivu puusta!

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.