Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

KIILLE-sisustuspaneelit

KIILLE-sisustuspaneeli on klassinen ja ajaton pintamateriaali, jolla voit koristaa niin katot kuin seinätkin. Sen kaunis, kiiltävän valkoinen pinta tuo tilaan lisää avaruutta ja valoa sekä tarjoaa rauhalliset raamit muulle sisustukselle.
Klassisen tyylikäs puupinta

Valaise valkoisella

KIILLE-sisustuspaneelin klassinen design tasapainottaa sisustusta huomaamattomasti antaen raamit rakentaa ajattomia sisustuskokonaisuuksia. Paneelin kiiltävän valkoiset pinnat heijastavat valoa ja tuovat lisää avaruutta tilaan vuoden pimeimpäänkin aikaan. KIILLE-sisustuspaneeleita on saatavissa kolmena eri muotona. Pyöreäreunainen STP pehmentää peittävän valkoisen kylmää sävyä. Suorareunainen STS korostaa suoria linjoja ja tukee virtaviivaisia tiloja. Perinteistä sisustamista edustaa helmipaneeli, joka tukee hyvin maalaisromanttista tunnelmaa. KIILLE-sisustuspaneeli soveltuu kuivien tilojen seiniin ja kattoihin.

Kiille_sisustuspaneeli_sisustus

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisutukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.

Katso asennusvideo

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.