Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

KIILLE-sisustuspaneelit

KIILLE-sisustuspaneeli on klassinen ja ajaton pintamateriaali, jolla voit koristaa niin katot kuin seinätkin. Sen kaunis, kiiltävän valkoinen pinta tuo tilaan lisää avaruutta ja valoa sekä tarjoaa rauhalliset raamit muulle sisustukselle.
Klassisen tyylikäs puupinta

Valaise valkoisella

KIILLE-sisustuspaneelin klassinen design tasapainottaa sisustusta huomaamattomasti antaen raamit rakentaa ajattomia sisustuskokonaisuuksia. Paneelin kiiltävän valkoiset pinnat heijastavat valoa ja tuovat lisää avaruutta tilaan vuoden pimeimpäänkin aikaan. KIILLE-sisustuspaneeleita on saatavissa kolmena eri muotona. Pyöreäreunainen STP pehmentää peittävän valkoisen kylmää sävyä. Suorareunainen STS korostaa suoria linjoja ja tukee virtaviivaisia tiloja. Perinteistä sisustamista edustaa helmipaneeli, joka tukee hyvin maalaisromanttista tunnelmaa. KIILLE-sisustuspaneeli soveltuu kuivien tilojen seiniin ja kattoihin.

Laadukas pintakäsittely tuo kestoa

KIILLE-sisustuspaneelit on käsitelty erityisesti kestämään arjen kolhuja ja ajan kulumista – pinta on jopa 30 % perinteistä maalipintaa kovempi. KIILLE-pinta on myös helppo pitää puhtaana ja huoltaa. Muista, että KIILLE-pinta ei sovellu kosteiden tilojen panelointiin.

Siparila KIILLE-sisustuspaneeli 120 katto, valkoinen
Siparila KIILLE-sisustuspaneeli STP

Valitse useasta eri muodosta

KIILLE-sisustuspaneeleita on saatavissa kolmena eri muotona. Pyöreäreunainen STP pehmentää peittävän valkoisen kylmää sävyä. Suorareunainen STS korostaa suoria linjoja ja tukee virtaviivaisia tiloja. Helmipaneeli edustaa perinteistä ja maalaisromanttista sisustamista.

Tasainen ja sileä lopputulos

KIILLE-sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä ja päätypontattuja. Naulankannat jäävät siis siististi toisen paneelin alle, ja asennuksessa seuraavaa paneelia voi jatkaa suoraan siitä, mihin edellinen jäi – ilman irvisteleviä saumoja.

Siparila KIILLE-sisustuspaneeli STS 15x120, valkoinen, Villa Muurame
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.