Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

KOO-sisustuspaneelit

KOO-sisustuspaneelin pinnassa kaarteleva puun syykuvio sekä pintaa rytmittävät valeurat korostavat aidon puun erityisyyttä ja lumoavat katsojansa. Piilokiinnitettävän paneelin klassinen pinta luo tasaisen ja virtaviivaisen sisustuksen, joka kestää kulutusta ja trendien vaihteluita.
Rytmikästä luonnetta tilaan

Valeurat johtavat katsetta

KOO-sisustuspaneeliperheen tuotteilla luot sisustukseesi upeaa kontrastia ja vaikuttavuutta. KOO-paneleeilla on kolme eri muotoa: valeuraton KOO, yksiurainen KOO2 sekä kolmeurainen KOO4. Valeuraton KOO on perinteisen paneelimainen, kun taas KOO2 ja KOO4 antavat rimamaisen vaikutelman. Valitse suosikkimuotosi ja luo niiden avulla yhtenäinen tila – tai rakenna mielenkiintoisia kokonaisuuksia kaikkia kolmea yhdistellen. Vain mielikuvituksesi on rajana. Suomalaista huippumuotoilua edustavan KOO-sisustuspaneeliperheen on suunnitellut sisustusarkkitehti Kari Lappalainen.

 

KOO-sisustuspaneeli, kuultava harmaa

Kolme erilaista muotoa

KOO-sisustuspaneeleilla on kolme muotoa: valeuraton KOO, yksiurainen KOO2 ja kolmeurainen KOO4. Luo yhtenäinen ilme suosikillasi tai yhdistä samalla pinnalla kaikkia kolmea. Paneeleiden paksuus takaa aidon puun tunnun kaikissa profiileissa! Sävyinä luonnollinen koivu ja kuultava harmaa.

Naulaton ulkoasu

KOO-paneelit ovat piilokiinnitettäviä, joten lopputulos on naulattoman sileä ja tasainen. Massiivinen, 21 mm paksu puu kestää kulutusta, puun kuviot ja pinta katseita. KOO-paneeleiden hyötyleveys on 82 mm.

Lue lisää piilokiinnityksestä
Siparila KOOdesign-sisustuspaneeli,valkoinen
Kari Lappalaisen suunnittelema KOO2 sisustuspaneeli

Ajatonta ja kestävää

KOO-sisustuspaneeliperheen on suunnitellut sisustusarkkitehti Kari Lappalainen. Lappalaisen luoma sisustuspaneeli on suomalaista suunnittelua parhaimmillaan: ajatonta ja taatusti kestävää.

Tutustu KOO-paneeleiden tuotetietoihin

KOO

KOO2

KOO4

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisutukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.

Katso asennusvideo
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.