Saunapaneelit

Siparilan saunasuojatut paneelit käsitellään täysin asennusvalmiiksi jo tehtaalla, eikä asennuksen jälkeen tarvita enää käsittelyä. Saunasuojaus suojaa puuta saunan vaativissa lämpö- ja kosteusolosuhteissa. Etsitkö valkoista saunanraikkautta, savusaunan tummanpuhuvuutta vai mystisiä helmiäissävyjä? Siparilan saunapaneeleilla luot saunomiseen ympäristön, jossa viihtyy vielä muutaman minuutin pidempään.
KUULAS tekee saunasta pehmeämmän

Viihdy hetki pidempään

Siparilan KUULAS-paneelit tekevät saunastasi paikan, jossa on mukava istua vielä hieman pidempään. Pihkattomana ja hitaasti lämpöä johtavana materiaalina haapa ja tervaleppä ovat täydellinen valinta saunaan, jossa pintojen tuntuma on ensisijaisen tärkeää. Siparilan saunapaneelit käsitellään valmiiksi jo tehtaalla. KUULAS-saunapaneeleiden valmiissa pinnassa voi kuitenkin esiintyä voimakkaitakin sävyvaihteluita, jotka johtuvat puun lustokuvion vaihtelusta. KUULAS-saunapaneeleita on saatavissa kolmessa sävyssä: höyry, kaamos ja sumu.

Kuinka saunapaneelit asennetaan?

Siparilan saunapaneelit ovat piilokiinnitettäviä. Piilokiinnitys jättää naulankannat seuraavan paneelin alle piiloon ja parantaa puun pitkäaikaiskestävyyttää saunan haastavissa lämpö- ja kosteusolosuhteissa.

Katso asennusvideo
STRUKTUURI sisustuspaneeli, sävy: kuultava musta

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood