TOPCOAT® – kestokuultava ulkoverhous

Siparila TOPCOAT® ulkoverhouspaneelit voidaan valmistaa kestokuultavaksi käsiteltynä. Kestokuultokäsittely jättää puun luonnollisen pinnan näkyviin, mutta kestää auringon UV-säteilyn rasitusta perinteisiä kuultavia sävyjä paremmin. Saatavana 7 sävyssä kaikissa paneelimuodoissa, täysin valmiiksi maalattuna.

TOPCOAT® kestokuultava ulkoverhous

TOPCOAT® kestokuultavat ulkoverhouspaneelit ovat valmiiksi maalattuja ulkoverhouspaneeleita, joita ei tarvitse maalata enää työmaalla. Paneeleiden muotona käytetään piilokiinnitettävää paneelimuotoa. Tällöin kiinnitysjäljet jäävät piiloon eivätkä vahingoita valmista maalipintaa. Kestokuultavan ulkoverhouksen pinta on tehokkaan UV-suojan ansiosta peittävämpi kuin perinteisen kuultavan puunsuojan. Kestokuultavassa ulkoverhouksessa yhdistyvät puun luonnollisuus ja helppo huollettavuus. Saatavana 7 eri sävyssä.

Jopa 1o vuotta ilman maalaushuolia

TOPCOAT® kestokuultavat ulkoverhouspaneelit ovat valmiiksi maalattuja ulkoverhouspaneeleita, joita ei maalata enää työmaalla. Kestokuultavan ulkoverhouksen pinta on tehokkaan UV-suojan ansiosta peittävämpi kuin perinteisen kuultavan puunsuojan. Kuitenkin yleisilme ulkoverhouspaneeleissa on kuultava verrattuna peittävillä sävyillä maalattuihin julkisivuihin, joissa puunsyykuvio on maalattu piiloon. Kestokuultava ulkoverhous mahdollistaakin nyt huolettoman julkisivun myös kuultaville sävyille puun luonnollisuudesta tinkimättä.

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood