Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

LAUDE-lauta

Viimeistele saunan sisustus leveillä laudelaudoilla. Voit valita sävyiksi valkoisen tai harmaan. Valmiiksi pintakäsitellyt laudelaudat ovat yksittäispakattuja ja saatavana myös ilman pintakäsittelyä.
Skandinaavista tyylikkyyttä

Rakenna saunasisustus nopeasti

Luo virtaviivaista, skandinaavista tyylikkyyttä saunaan Siparilan LAUDElaudoilla. LAUDElaudat ovat yksittäispakattuja ja helppoja käyttää. Voit valita sävyksi kuultavan valkoisen tai harmaan ja suunnitella saunan sisustus omien mieltymystesi mukaan. LAUDElaudat on valmistettu suomalaisesta kuusiliimalevystä ja soveltuvat hyvin myös muuhun nikkarointiin.

Suunnittele itse oma saunasisustus

Siparila LAUDElaudoilla saunan sisustaminen on nopeaa. Laudat ovat valmiita kiinnitettäväksi ja niitä voi käyttää oman mielikuvituksen mukaan. Laudelaudoista voi rakentaa myös penkkejä vilvoittelutilaan tai hyllyköitä pyyhkeiden säilyttämiseen. Näin saat helposti yhtenäisen ja tyylikkään sisustuksen koko pesutilaan.

Lue lisää saunan sisustamisesta
Siparila laudelauta kuultava valkoinen
Siparila laudelaudat valkoinen ja harmaa

Kaksi sävyä

LAUDElaudat valmistetaan valmiiksi maalattuna kuultavan valkoisen ja harmaan sävyissä. Mikäli haluat käyttää saunassasi jotain omaa sävyä, voit tilata LAUDElaudat myös ilman pintakäsittelyä ja maalata ne itse.

 

Käytä myös nikkarointiin

LAUDElaudat on valmistettu suomalaisesta kuusiliimalevystä. Ne on pintakäsitelty vesiohenteisilla pintakäsittelyaineilla, jotka ovat terveellisiä ja turvallisia käytössä. Saunan sisustuksen ohella LAUDElaudat soveltuvat loistavasti myös muuhun kodin nikkarointiin.

Siparila laudelaudasta rakennettu penkki
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!