Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

Leikkimökki rakentuu yhdessä lasten kanssa

Leikkimökki on usean pienen lapsen unelma. Leikkimökissä valmistuvat herkulliset tarjottavat kävyistä, ruohoista ja annokset koristellaan kauniilla kukkasilla. Leikkimökkiä suunniteltaessa kannattaa miettiä mökin käyttötarkoitusta myös sen jälkeen kun pienet asukkaat kasvavat leikeistä ulos. Leikkimökki voi muuntua tyylikkääksi vierasmajaksi tai puutarhatyökalujen säilytysvajaksi.

wooden sidingready-painted siding

Leikkimökin rakentamiseen voi käyttää talon rakennuksesta ylitse jäänyttä lautaa tai hankkia sopivan määrän valmiiksi maalattua ulkoverhouspaneelia suoraan varastostamme. Leikkimökin rakennusaineeksi soveltuvat kaikki paneelimuodot. Muista kuitenkin, että esimerkiksi suorareunainen UTS-paneeli soveltuu ainoastaan pystyverhoukseen. VAAJA-ulkoverhouspaneelilla voit sen sijaan paneloida sekä pystyyn että vaakaan. VAAJA-julkisivu maalataan vielä kertaalleen asennuksen jälkeen, joten pienet asukkaat pääsevät päättämään mökin värin ja maalaus sujuu nopeasti eikä kertaalleen pintamaalattu pinta kuluta paljon maalia.

siparila ready-painted siding

Sisustuksessa kannattaa suosia helposti korjattavia ja elämän kestäviä materiaaleja. Ulkoverhouslaudat ovat hyvä ja edullinen vaihtoehto. Pohjamaalatun pinnan päälle voit maalata valkoisella sisämaalilla. Sisustuspaneeleilla ei kannata leikkimökkiä sisustaa, koska tila on kylmillään talvella ja paneelien pintakäsittely on suunniteltu lämpimiin sisätiloihin.

painted wooden siding

Yhdessä rakentaen kädentaidot kehittyvät ja koko perhe saa mukavaa yhdessä tekemistä. Pienimmät voivat auttaa maalauksessa ja isommat harjoitella jo vasaran käyttöä.

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.