Leveät kuusi ulkoverhouspaneelit

Siparila TOPCOAT® ulkoverhouspaneeleita on saatavissa myös 220, 275, 295 ja 345 mm leveinä. Leveät ulkoverhouspaneelit ovat valmiiksi maalattuja, mikä nopeuttaa rakentamista ja säästää maalauskuluissa. Valmiiksi maalattuja, piilokiinnitettäviä ulkoverhouspaneeleita ei tarvitse pintakäsitellä enää työmaalla. Leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan aina asiakaskohtaisesti. Höylähirsipaneelia saatavissa myös ilman pintakäsittelyä päältäkiinnitettävänä muotona.

Leveää puupintaa julkisivuihin

Leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan liimatusta aihiosta, mikä vähentää puulle ominaista muotoelämistä. Leveät ulkoverhouspaneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä ja täysin valmiiksi maalattuja. Täysin valmiiksi maalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista, ja paneelien piiloon naulauksen ansiosta ainoaksi työvaiheeksi rakentamisessa jää vain asennus. Päätyponttauksen ansiosta paneeleita voidaan myös jatkaa sujuvasti. TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli säästää näin aikaa ja kuluja.

Leveää puupintaa

Leveitä ulkoverhouspaneeleita on saatavissa piilokiinnitettävinä TOPCOAT®-paneeleina on saatavissa 220, 275, 295 ja 345 mm leveänä. Ulkoverhous valmistetaan liimatusta aihiosta, mikä estää massiiviselle puulle ominaista muotoelämistä. Leveät ulkoverhouspaneelit pintakäsitellään aina täysin valmiiksi peittävissä tai kuultavissa sävyissä. TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä, mikä parantaa julkisivun säänkestävyyttä, koska vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä.

Saatavissa olevat dimensiot
22 x 220 mm (sileä pinta, 120 karheus)
22 x 295 mm (sileä pinta, 120 karheus)
32 x 275 mm (sileä pinta, 120 karheus)
32 x 345 mm (sileä pinta, 120 karheus)

 

Siparila - Passion for Wood