Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

Leveät mänty ulkoverhouspaneelit

Mäntyiset leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan piilokiinnitettäville TOPCOAT® profiileille 210, 235, 275, 315 ja 345 mm leveinä. Mäntypaneeleissa valittavanasi ovat kuultavat sävyt. Leveät mänty ulkoverhouspaneelit ovat valmiiksi maalattuja, mikä nopeuttaa rakentamista ja säästää maalauskuluissa. Valmiiksi maalattuja ulkoverhouspaneeleita ei tarvitse pintakäsitellä enää työmaalla. Leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan aina asiakaskohtaisesti. Höylähirsi profiili saatavana myös puuvalmiina.

Leveää puupintaa julkisivuihin kuultavissa sävyissä

Leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan liimatusta aihiosta, mikä vähentää massiivipuulle ominaista kieroutumista ja kutistumista. Aihioiden raaka-aineena käytetään pienpuuta, jolloin paneeleiden oksankoko saadaan pysymään pienenä ja visuaalinen ilme tyylikkäänä. Leveät ulkoverhouspaneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä ja täysin valmiiksi maalattuja. Täysin valmiiksi maalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista, ja paneelien piiloon naulauksen ansiosta ainoaksi työvaiheeksi rakentamisessa jää vain asennus. Päätyponttauksen ansiosta paneeleita voidaan myös jatkaa sujuvasti. Höylähirsipaneelit saatavana myös ilman pintakäsittelyä ja päältäkiinnitettävänä profiilina.

Leveää puupintaa

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleita on saatavissa 210, 275, 280 ja 345 mm leveänä. Ulkoverhous valmistetaan liimatusta aihiosta, mikä estää massiivipuulle ominaista muotoelämistä. Leveät ulkoverhouspaneelit pintakäsitellään aina asiakkaan toivomusten mukaan. Huomaa, että mäntypaneelit käsitellään vain kuultavilla sävyillä. Peittävissä sävyissä männyn oksat tulevat näkyviin paneelin pinnalle vuosien saatossa. Leveät TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä, mikä parantaa julkisivun säänkestävyyttä, koska vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä.

Saatavissa olevat dimensiot
22 x 210 mm (sileä pinta)
22 x 275 mm (sileä pinta)

28 x 235 mm (sileä pinta)
28 x 315 mm (sileä pinta)

32 x 210 mm (sileä pinta)
32 x 275 mm (sileä pinta)
32 x 345
mm (sileä pinta)

 

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.