Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

Leveät ulkoverhouspaneelit

Siparila TOPCOAT® ulkoverhouspaneeleita on saatavissa myös 220, 265 ja 280 mm leveinä. Leveät ulkoverhouspaneelit ovat valmiiksi maalattuja, mikä nopeuttaa rakentamista ja säästää maalauskuluissa. Valmiiksi maalattuja, piilokiinnitettäviä ulkoverhouspaneeleita ei tarvitse pintakäsitellä enää työmaalla. Leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan aina asiakaskohtaisesti.

Leveää puupintaa julkisivuihin

Leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan liimatusta aihiosta, mikä vähentää puulle ominaista muotoelämistä. Leveät ulkoverhouspaneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä ja täysin valmiiksi maalattuja. Täysin valmiiksi maalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista, ja paneelien piiloon naulauksen ansiosta ainoaksi työvaiheeksi rakentamisessa jää vain asennus. Päätyponttauksen ansiosta paneeleita voidaan myös jatkaa sujuvasti. TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli säästää näin aikaa ja kuluja.

Leveää puupintaa

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleita on saatavissa 220, 265 ja 280 mm leveänä. Ulkoverhous valmistetaan liimatusta aihiosta, mikä estää massiiviselle puulle ominaista muotoelämistä. Leveät ulkoverhouspaneelit pintakäsitellään aina asiakkaan toivomusten mukaan. TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä, mikä parantaa julkisivun säänkestävyyttä, koska vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä.

Saatavissa olevat dimensiot
23 x 220 mm (hienosahattu pinta)
28 x 220 mm (hienosahattu pinta)
32 x 265 mm (harjattu pinta)
42 x 280 mm (harjattu pinta)

 

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.