Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

Leveät ulkoverhouspaneelit

Siparila TOPCOAT® ulkoverhouspaneeleita on saatavissa myös 220 mm ja 265 mm leveinä. Leveät ulkoverhouspaneelit ovat valmiiksi maalattuja, mikä nopeuttaa rakentamista ja säästää maalauskuluissa. Valmiiksi maalattuja, piilokiinnitettäviä ulkoverhouspaneeleita ei tarvitse pintakäsitellä enää työmaalla. Leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan aina asiakaskohtaisesti. Minimitilausmäärä 100 m².

Leveää puupintaa julkisivuihin

Leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan liimatusta aihiosta, mikä vähentää puulle ominaista muotoelämistä. Leveät ulkoverhouspaneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä ja täysin valmiiksi maalattuja. Täysin valmiiksi maalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista, ja paneelien piiloon naulauksen ansiosta ainoaksi työvaiheeksi rakentamisessa jää vain asennus. Päätyponttauksen ansiosta paneeleita voidaan myös jatkaa sujuvasti. TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli säästää näin aikaa ja kuluja.

Leveää puupintaa

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleita on saatavissa 220 mm ja  265 mm leveinä sekä UTS-profiilissa myös 280 mm leveänä. Ulkoverhous valmistetaan liimatusta aihiosta, mikä estää massiiviselle puulle ominaista muotoelämistä. Leveät ulkoverhouspaneelit pintakäsitellään aina asiakkaan toivomusten mukaan. TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä, mikä parantaa julkisivun säänkestävyyttä, koska vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä.

Saatavissa olevat dimensiot
23 x 220 mm (hienosahattu pinta)
28 x 220 mm (hienosahattu pinta)
32 x 265 mm (harjattu pinta)
42 x 280 mm (vain UTS-profiili, harjattu pinta)

 

MetsäGroupin vierailukeskus Pro Nemus on verhoiltu Siparila Topcoat ulkoverhouksella

Palosuojattu ulkoverhous

Leveät TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit voidaan palosuojata korkeimpaan B-s1, d0-paloluokkaan. Palosuojauksessa huolehditaan paneelin kestävyydestä UV-säteilyä ja veden haitallisia vaikutuksia vastaan sekä parannetaan puun palonkesto-ominaisuuksia palonestomaalauksella. Palosuojattua ulkoverhouspaneelia voidaan käyttää kerrostalojen, hoivakotien ja muiden P1-paloluokan rakennusten julkisivuissa.

 

Lue lisää palosuojatusta ulkoverhouksesta

Siisti ilme pienemmällä hävikillä

TOPCOAT®-paneelien päätyponttaus mahdollistaa sujuvat jatkokset suurillakin pinnoilla. Päätyponttauksen ansiosta paneelit voidaan kiinnittää suoraan toisiinsa, eikä paneelien kiinnitys ole enää sidoksissa pystypuihin. Näin kaikki paneelit saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti, ja asennuksessa syntyvä materiaalihukka vähenee jopa 10 %. Päätypontattujen paneelien saumat ovat tiiviit ja huomaamattomat, joten ulkoverhous saa eheän ja siistin ilmeen. 

MetsäGroupin vierailukeskus on verhoiltu Siparila Topcoat ulkovehrouspaneelilla

Tilauksesta useita eri vaihtoehtoja

Leveät ulkoverhouspaneelit valmistetaan aina tilauksesta. Valittavanasi ovat sekä peittävät että kuultavat sävyt. Kuultavat sävyt taittuvat kauniisti TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleiden pinnalla. Kuultavissa sävyissä ei kuitenkaan ole yhtä paljon pigmenttiä kuin peittävissä sävyissä, minkä vuoksi verhous ei ole yhtä kestävä auringon UV-säteilyä vastaan. Kuultavilla sävyillä käsitellyt TOPCOAT®-julkisivut tuleekin huoltomaalata 2–5 vuoden välein paneeleiden kestävyyden takaamiseksi. Kestokuultavissa sävyissä huoltomaalausväliä on pidennetty 10 vuoteen ja peittomaalattujen paneeleiden pinta kestää sään rasitusta jopa 15 vuotta.

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.