Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

PALA™-sisustuspaneelit

Unohda vasara ja naulat! Moderni PALA™-paneeli on aivan uudenlainen sisustuspaneeli, joka tekee puulla sisustamisesta helpompaa myös kerrostaloasunnoissa. Tarvitset vain liimaa ja lennokkaita sisustusideoita. Liimattavilla PALA™-paneeleilla luot helposti yksilöllisiä kuvioita tilaan. PALA™-paneelit on valmistettu suomalaisesta koivusta.
Kiinnitä helposti liimaamalla

Sisustuksen katseenvangitsija

Siparila PALA™-sisustuspaneelin avulla piristät tilan ilmettä helposti yksilöllisillä kuvioilla. Yhdistele PALA™-paneeleita kalanruotokuvioksi, tiililadonnaksi, neliöiksi… Vain mielikuvituksesi on rajana. Kiinnitykseen ei tarvita vasaraa ja nauloja, sillä paneelit kiinnitetään seinään äänettömästi Siparila Fix -liimalla. Metrin ja puolen metrin mittaisina paloina myytävät on paneelit on helppo kuljettaa kotiin.

Helppo asennus ilman vasaraa

PALA™ paneeleilla hoituu hetkessä makuuhuoneen sisustus, olohuoneen sisustus tai vaikka wc-tilat. PALA™-paneeleiden asennukseen tarvitset vain Siparila Fix -liimaa. Paneelit ovat puolen metrin ja metrin mittaisia, joten niiden kuljettaminen kotiin tavallisella henkilöautollakin onnistuu vaivatta. PALA™ paneelit on valmistettu suomalaisesta koivusta ja lämpökoivusta.

Tutustu ohjeisiin

Monipuolisesti yksilöllisiä kuvioita

PALA™ paneelit voit asettaa kalanruodoksi, tiililadonnaksi, neliöiksi… Vaihtoehtoja riittää, ja vain mielikuvituksesi on rajana. Suunnittele kuviosi tarkoin ja piirrä seinään apuviivat, jotta kuvio etenee suorassa. Kalanruotokuvioon tarvitset sekä oikean että vasenkätisiä paneeleita. PALA™ paneeleita voi liimata kivi-, betoni- ja levypintojen päälle. Muista asentaa PALA™ paneelit aina puhtaalle seinäpinnalle, jolla ei ole käytetty tasoitteita.

Pyydä tarjous PALA-paneelista

Roiskevesisuojattua puupintaa

PALA™ paneeleista kuultava koivu ja lämpökoivu ovat roiskevesisuojattuja, joten niillä sisustat helposti myös wc-tiloja. Muista, että PALA™ paneelit eivät kestä suoraa vesikosketusta. Paneeli ei sovellu myöskään saunan sisustusmateriaaliksi.

Lue lisää PALA-paneelilla sisustamisesta
PALA paneeli, materiaalina kuultava koivu
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.