Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

PALA™-sisustuspaneelit

Voit unohtaa vasaran ja naulat – liimattavilla PALA™-paneeleilla luot helposti yksilöllisiä kuvioita tilaan! Moderni PALA™-paneeli on aivan uudenlainen sisustuspaneeli, joka tekee puulla sisustamisesta helpompaa myös kerrostaloasunnoissa. PALA™-paneelit on valmistettu suomalaisesta koivusta.
Kiinnitä helposti liimaamalla

Sisustuksen katseenvangitsija

Siparila PALA™-sisustuspaneelin avulla piristät tilan ilmettä helposti yksilöllisillä kuvioilla. Yhdistele PALA™-paneeleita kalanruotokuvioksi, tiililadonnaksi, neliöiksi… Vain mielikuvituksesi on rajana. Kiinnitykseen ei tarvita vasaraa ja nauloja, sillä paneelit kiinnitetään seinään äänettömästi Siparila Fix -liimalla. Metrin ja puolen metrin mittaisina paloina myytävät on paneelit on helppo kuljettaa kotiin.

Helppo asennus ilman vasaraa

PALA™-paneeleiden asennukseen tarvitset vain Siparila Fix -liimaa. Paneelit ovat puolen metrin ja metrin mittaisia, joten niiden kuljettaminen kotiin tavallisella henkilöautollakin onnistuu vaivatta. Sopisiko sinun sisustukseesi PALA aitoa suomalaista puuta raikkaan valkoisena, rauhoittavan harmaana, luonnollisena koivuna vai ylellisenä lämpökoivuna?

Siparila PALA-paneeli, koivu , kuultava valkoinen
Siparila PALA-sisustuspaneeli,valkoinen

Monipuolisesti yksilöllisiä kuvioita

PALA™-paneelit voit asettaa kalanruodoksi, tiililadonnaksi, neliöiksi… Vaihtoehtoja riittää, ja vain mielikuvituksesi on rajana. Suunnittele kuviosi tarkoin ja piirrä seinään apuviivat, jotta kuvio etenee suorassa. Muista asentaa PALA™-paneelit aina puhtaalle seinäpinnalle.

Saatavilla myös roiskevesisuojattuna

PALA™-paneeleista kuultava koivu ja harmaa sekä lämpökoivu ovat roiskevesisuojattuja, joten niillä sisustat helposti myös wc-tiloja. Paneeli ei sovellu saunan sisustusmateriaaliksi.

SIparila PALA-sisustuspaneeli, kuultava harmaa
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!