Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

Palosuojattu ulkoverhous - hakasilla kiinnitettävä SAFE

Siparilan palosuojatun SAFE-ulkoverhouspaneelin ominaisuudet täyttävät vaativimman B-s1, d0-rakennustarvikeluokan. TOPCOAT®-paneelit kiinnitetään hakasilla. Paneelien kiinnitysjäljet jäävät piiloon ja parantavat julkisivun säänkestävyyttä. Palosuojatut ulkoverhouspaneelit soveltuvat käytettäväksi kerrostalojen, hoivakotien ja muiden P1-paloluokkaan kuuluvien julkisten rakennusten julkisivuissa. Saatavana täysin valmiiksi maalattuina, peittävissä ja kuultavissa sävyissä. Siparilan palosuojatuille ulkoverhouspaneeleille on myönnetty CE-merkki.

Palosuojattu julkisivu

Siparilan SAFE-ulkoverhouspaneelit on suojakäsitelty täyttämään B-s1, d0-rakennustarvikeluokan vaatimukset. Paneelit soveltuvat käytettäväksi P1-luokan rakennuksissa. Puun palosuojauksessa käytetään vesiohenteista maalia, joka paisuu kuumuudessa ja hidastaa paloa. Valmiiksi maalatut paneelit tehostavat rakentamista etenkin talviaikaan ja säästävät kustannuksia myös kesällä. Palosuojatut SAFE-paneelit valmistetaan piilokiinnitettäville TOPCOAT®-profiileille, joiden erityislaatuinen muotoilu jättää kiinnitysjäljet piiloon. Epäpuhtaudet ja vesi eivät vahingoita puuta kiinnitysjäljistä eikä vesi pääse tiivistymään kiinnityskohtiin. Palosuojatut ulkoverhouspaneelit ovat myös päätypontattuja, mikä nopeuttaa asentamista ja vähentää materiaalihukkaa.

CE-merkinnällä varmistettua laatua

Palosuojatut SAFE-ulkoverhouspaneelit valmistetaan suojaamalla puu palamista hidastavilla pintakäsittelyaineilla. Palosuojattuja ulkoverhouspaneeleita voidaan valmistaa täysin valmiiksi maalattuna tai välimaalattuina. Välimaalatut paneelit tulee maalata vieä kertaalleen työmaalla kestävyyden takaamiseksi. Palosuojatun ulkoverhouksen CE-merkintä vaatii, että ulkopuolinen valvontaviranomainen tarkistaa tehtaan tuotantoprosessin säännöllisesti. Tämä takaa sen, että ulkoverhous on turvallinen käyttää ja täyttää sille asetetut vaatimukset. Jotta julkisivu säilyy kestävänä ja näyttävänä, se on kuitenkin muistettava tarkistaa vuosittain mahdollisten vaurioiden varalta sekä pestä tarvittaessa lika ja epäpuhtaudet julkisivun pinnalta pois. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.