Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

Palosuojattu ulkoverhous

Siparilan palosuojatun TOPCOAT-ulkoverhouspaneelin ominaisuudet täyttävät vaativimman B-s1, d0-rakennustarvikeluokan. Paneelit kiinnitetään hakasilla ja kiinnitysjäljet jäävät piiloon. Palosuojatut ulkoverhouspaneelit soveltuvat käytettäväksi kerrostalojen, hoivakotien ja muiden P1-paloluokkaan kuuluvien julkisten rakennusten julkisivuissa. Saatavana peittävissä ja kuultavissa sävyissä. Siparilan palosuojatuille ulkoverhouspaneeleille on myönnetty CE-merkki.

TOPCOAT® ulkoverhous palosuojattuna

Siparila TOPCOAT® paneelit on mahdollista palosuojakäsitellä B-s1, d0-rakennustarvikeluokkaan, joka soveltuu käytettäväksi P1-luokan rakennuksissa. Puun palosuojauksessa käytetään vesiohenteista maalia, joka paisuu kuumuudessa ja muodostaa eristävän vaahtokerroksen sekä näin ollen hidastaa paloa. Valmiiksi maalatut paneelit tehostavat rakentamista etenkin talviaikaan ja säästävät kustannuksia myös kesällä. TOPCOAT® ulkoverhouspaneelien erityislaatuinen muotoilu jättää kiinnitysjäljet piiloon, eivätkä epäpuhtaudet ja vesi pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä. Palosuojatut ulkoverhouspaneelit ovat myös aina päätypontattuja, mikä nopeuttaa asentamista ja vähentää materiaalihukkaa.

CE-merkinnällä varmistettua laatua

Palosuojatut ulkoverhouspaneelit valmistetaan suojaamalla TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit palosuojakäsittelyllä. Palosuojattuja ulkoverhouspaneeleita voidaan valmistaa täysin valmiiksi maalattu tai välimaalattuina. Välimaalatut paneelit tulee maalata vieä kertaalleen työmaalla kestävyyden takaamiseksi. Palosuojatun ulkoverhouksen CE-merkintä vaatii, että ulkopuolinen valvontaviranomainen tarkistaa tehtaan tuotantoprosessin säännöllisesti. Tämä takaa sen, että ulkoverhous on turvallinen käyttää ja täyttää sille asetetut vaatimukset. Jotta julkisivu säilyy kestävänä ja näyttävänä, se on kuitenkin muistettava tarkistaa vuosittain mahdollisten vaurioiden varalta sekä pestä tarvittaessa lika ja epäpuhtaudet julkisivun pinnalta pois. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.