Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

SAFE-päältäkiinnitettävät ulkoverhouspaneelit

Päältäkiinnitettävät SAFE-palosuojapaneelit soveltuvat P1-luokan rakennuksiin kuten kouluihin, hoivakoteihin ja muihin julkisiin rakennuksiin. Paneelit täyttävät vaativimman B-s1, d0-rakennustarvikeluokan vaatimukset. Paneelit kiinnitetään paneelin päältä naulaamalla. Siparilan palosuojatut ulkoverhouspaneelit ovat CE-merkittyjä.

Päältäkiinnitettävät palosuojapaneelit

Siparilan SAFE-ulkoverhouspaneelit on suojakäsitelty täyttämään B-s1, d0-rakennustarvikeluokan vaatimukset. Paneelit soveltuvat käytettäväksi P1-luokan rakennuksissa. Puun palosuojauksessa käytetään vesiohenteista maalia, joka paisuu kuumuudessa ja hidastaa paloa. Paneelien pinta on edustava jo rakennusvaiheessa ja puu on suojattu kosteuden ja auringon UV-säteilyn kuluttavaa vaikutusta vastaan. Päältäkiinnitettävät paneelit suositellaan käsiteltäväksi vielä kertaalleen 12 kuukauden kuluessa asentamisesta. Päältäkiinnitettävät palosuojapaneelit voidaan valmistaa tilauksesta myös päätypontattuina, mikä nopeuttaa asentamista ja vähentää materiaalihukkaa.

CE-merkinnällä varmistettua laatua

Palosuojatut SAFE-ulkoverhouspaneelit valmistetaan suojaamalla puu palamista hidastavilla pintakäsittelyaineilla. Palosuojattuja ulkoverhouspaneeleita voidaan valmistaa jopa täysin valmiiksi maalattuna. Päältäkiinnitettävät paneelit tulee maalata vieä kertaalleen työmaalla kestävyyden takaamiseksi. Palosuojatun ulkoverhouksen CE-merkintä vaatii, että ulkopuolinen valvontaviranomainen tarkistaa tehtaan tuotantoprosessin säännöllisesti. Tämä takaa sen, että ulkoverhous on turvallinen käyttää ja täyttää sille asetetut vaatimukset. Jotta julkisivu säilyy kestävänä ja näyttävänä, se on kuitenkin muistettava tarkistaa vuosittain mahdollisten vaurioiden varalta sekä pestä tarvittaessa lika ja epäpuhtaudet julkisivun pinnalta pois. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.