×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Sisustuslistat aidosta puusta

Siparilan sisustuslistojen mallistosta löydät juuri sinun kotiisi sopivat listat. Listoilla viimeistelet sisustuksen oman mielesi mukaan. Siparilan kaikki sisustuslistat ovat aitoa puuta. Mallistossamme on kattolistoja, peitelistoja, jalkalistoja sekä erillaisia jalopuulistoja, jotka kestävät arjen kolhuja erinomaisesti. Valmistamme myös listoja asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöitynä.

Huoneet_Siparila_024.web

Peitelistat

Peitelistoilla viimeistelet tilan haluamallasi tyylillä. Valittavanasi on pyöreitä ja täyteläisiä muotoja sekä minimalistisempaan sisustukseen sopivia sisustuslistoja. Peitelistoja käytetään yleensä ovien ja ikkunoiden reunustamiseen. Peitelistoja löydät peittävän valkoisena. Valmistamme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä sävyjä.

Jalkalistat

Siparilan jalkalistoilla viimeistelet seinän ja lattian rajapinnat oman tyylisi mukaan. Voit valita valkoisen jalkalistan tai yleisimpien parkettien sävyyn sävytetyn Aito-jalkalistan. Mikäli et löydä haluamaasi sävyä valmiista tuotteistamme, sävytämme tilauksesta jalkalistat valitsemaasi sävyyn. Siparilan kaikki sisustuslistat ovat aitoa puuta.

Kattolistat

Tyylikkäillä kattolistoilla viimeistellään katon ja seinän rajapinnat. Leveillä listoilla voidaan korostaa kattoa ja kapeammilla tehdä rajasta huomaamaton, siisti yksityiskohta. Listoja on saatavana valkoisen kattolistan lisäksi toiveidesi mukaan sävytettynä.

 

 

 

Peite/jalka -yhdistelmälistat

Siparilan peite/jalka- yhdistelmälistassa yhdistyvät peitelistan ja jalkalistan ominaisuudet. Yhdistelmälistaa voidaan käyttää sekä jalkalistana että peitelistana. Näin vältyt kahden erilaisen listan hankinnalta ja voit käyttää samaa listaa sekä jalkalistana ja peitelistana. Yhdistelmälistoja on saatavana valkoisina listoina sekä asiakaskohtaiseen sävyyn sävytettynä.

Sähköjalkalistat

Siparilan sähköjalkalistoilla piilotetaan sähköjohdot tyylikkäästi ja turvallisesti. Sähköjalkalistoja on saatavana valkoisen lisäksi asiakkaan toiveiden mukaan sävytettynä.

Jalopuulistat

Jalopuulistoilla luodaan kestäviä ja korkealaatuisia seinän ja lattian rajapintoja. Jalopuulistat kestävät hyvin kulutusta. Jalopuulistat soveltuvatkin erityisen hyvin julkisten tilojen listoiksi. Valitse sisustuslistan puulaji ja malli, me huolehdimme lopusta.

Lajittele tuotteita

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →