Peite/jalka-yhdistelmälistat

Peitelistat ja jalkalistat on nyt yhdistetty Siparilan monikäyttöiseksi yhdistelmälistaksi. Yhdistelmälistan avulla luot yhtenäisen ilmeen kotiisi listoja myöden. Samalla saat siistittyä niin lattioiden kuin ovien ja ikkunoidenkin liitoskohdat nopeasti. Yhdistelmälistoja voit käyttää niin peitelistana kuin jalkalistanakin.

Nopeutta ja helppoutta listoittamiseen

Siparilan yhdistelmälistassa yhdistyvät peitelistan ja jalkalistan ominaisuudet. Kun käytät sisustuksessasi yhdistelmälistaa, vältyt kahden erilaisen listan hankinnalta ja voit käyttää samaa listaa sekä jalkalistana että peitelistana. Lopputuloksena yhtenäinen ilme kotisi rajapinnoille ja pienempi materiaalihukka.

Listojen kiinnittämiseen tarvitset sirkkelin, jossa on säädettävä sahauskulma sekä viimeistelynaulaimen ja -nauloja. Listojen väliin jäävien rakojen paikkaamisessa voit käyttää akryylimassaa. Sisustuslistat tulee ottaa tasaantumaan käyttöhuoneistoon hyvissä ajoin ennen asentamista. Näin puu ehtii sopeutua huoneiston kosteus- ja lämpöolosuhteisiin.

 

Suomalaista massiivipuuta olevat jalkalistat

Suomalaista massiivipuuta

Siparilan sisustuslistat on valmistettu aidosta, suomalaisesta puusta, jonka suomalainen talvi on tehnyt kovaksi ja kestäväksi. Puu soveltuu erityisen hyvin tilojen listamateriaaliksi, sillä se kestää arjen kolhuja vuodesta toiseen ja sitä on helppo huoltaa ajan saatossa. Puu on myös ekologinen materiaali kodin sisustamiseen, ja sillä on tutkitusti ihmisen terveyttä edistäviä ominaisuuksia

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Siparila - Passion for Wood