Peitelistat

Korosta ovia, viimeistele ikkunanpielet tai rajaa taulumaisesti tapettia. Siparilan aidosta puusta valmistetut peitelistat antavat silmien levätä myös tilan yksityiskohdissa.

Peitelistat antavat viimeisen silauksen tilalle

Siparilalta löytyy valkoisia, minimalistiseen tyyliin sopivia peitelistoja. Peitelistat toimivat hyvin ovien ja ikkunoiden reunustamisessa, mutta niitä voi käyttää myös moneen muuhun. Listoilla voi tehdä myös nykyaikaisiin huoneenoviin, kaapinoviin tai kattoihin erilaisia kuvioita.  Siparilan peitelistat valmistetaan suomalaisesta männystä. Puu on luotettava materiaali sisustamisessa, sillä sitä voi huoltaa ja tuunata vuosien kuluessa. Listat kiinnitetään listanauloilla.

Puusta valmistetut listat tulee muistaa ottaa tasaantumaan huoneistoon hyvissä ajoin ennen asentamista. Näin listat sopeutuvat huoneiston lämpötila- ja kosteusolosuhteisiin eikä puun kuivuminen aiheuta ikäviä rakoja listojen saumakohtiin.

Siparila AITO-sisustuspaneeli 12x280, valkoinen, Hirvivuori

Muista myös peite/jalka-yhdistelmälistat

Siparilan valikoimassa on myös peite/jalka yhdistelmälistoja, jotka on suunniteltu käytettäväksi sekä peitelistana että jalkalistana. Näin niissä yhdistyvät molempien listojen ominaisuudet, minkä ansiosta käyttömahdollisuuksia on enemmän ja tarvetta usealle eri listamallille ei ole.

Tutustu peite/jalka-yhdistelmälistoihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Siparila - Passion for Wood