HETI TOIMITUKSEEN

Ulkoverhous pikavarastosta

Jotta rakentaminen ei pysähtyisi pitkiin toimitusaikoihin, löydät varastostamme valmiiksi maalatut sekä pintamaalatut ulkoverhouspaneelit.

Valmiiksi- ja pintamaalatut TOPCOAT®-paneelit ovat piilokiinnitettäviä ja lopputuloksena on täysin naulaton julkisivu. Sävyinä valkoinen ja harmaa. Tutustu alta varastovalikoimaamme!

Toimitukset jopa
3 päivässä!

Unohda pitkät toimitusajat

Rakentamisessa aika on rahaa. Tärkeää on saada työvaiheet kulkemaan jouhevasti ja valita oikeat materiaalit oikeaan paikkaan.

Ulkoverhouspaneeliemme pikavarasto palvelee Myllykosken tehtaallamme – nouda meiltä tai hyödynnä nopea toimitus!

Varastovalikoimastamme löydät täysin valmiiksi maalatut TOPCOAT®-paneelit, jotka eivät vaadi työmaalla enää jälkikäsittelyä, sekä pintamaalatut TOPCOAT®-paneelit, jotka tulee vielä maalata asennuksen jälkeen.

TOPCOAT®-paneelit kiinnitetään hakasilla piilosta naulaamalla, jolloin naulankannat peittyvät täysin ja julkisivun säänkestävyys paranee. TOPCOAT®-ulkoverhouksen päätypontit nopeuttavat rakentamista, sillä jatkokset voidaan sijoittaa joustavasti julkisivupaneloinnin edetessä.

Saatavana suoraan varastosta

TOPCOAT-U valmiiksi maalatut 23×145 valkoinen (S 0502-Y) sekä harmaa (RR23)

TOPCOAT-U pintamaalatut 23×145 harmaa (603X) ja 22×295 harmaa (603X).

Mikäli maalaat pintamaalatut tuotteet asennuksen jälkeen, niin huomio puun luonnollinen kosteuseläminen. Esimerkiksi tumman viimeistelymaalauksen jälkeen voi alkuperäinen sävy tulla esiin paneelien väliin raidallisena.

Tutustu pikavarasto ulkoverhoustuotteisiin

Valmiiksi maalatun ja piilokiinnitettävän ulkoverhouspaneelin hyödyt

Tilaukset ja lisätiedot

tai alla olevalla lomakkeella

Siparila - Passion for Wood