Pintamaalattu ulkoverhous

Kertaalleen pintamaalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista ja antaa julkisivulle edustavan ulkoasun jo rakennusaikana. Pintamaali suojaa puuta rakennusajan, mutta tarvitsee vielä yhden maalauskerran pitkäaikaisen kestävyyden takaamiseksi.

Yksi askel edempänä

Teollisesti pintamaalattu ulkoverhous vie rakentamisprojektisi heti yhden askeleen pidemmälle. Teollisesti pintamaalatut paneelit suojataan heti höyläyksen jälkeen, mikä parantaa suoja-aineiden imeytymistä puun solukkoon. Pintamaalattu pinta on kaunis katsella ja pintamaalin kova kalvo suojaa puuta kosteuden ja UV-säteilyn haitallisia vaikutuksia vastaan. Pintamaalatut paneelit tulee kuitenkin maalata vielä kertaalleen asennuksen jälkeen pitkäaikaisen kestävyyden takaamiseksi. Voit valita piilokiinnitettävän VAAJA-paneelin tai perinteisen päältänaulattavan SILVER-ulkoverhouksen.

Päältäkiinnitettävä SILVER

SILVER ulkoverhous kiinnitetään perinteisesti päältä naulaamalla. Tutustu lisää täältä.

Päältäkiinnitys

SILVER-ulkoverhouspaneelit kiinnitetään perinteisesti päältänaulaamalla. Tällöin tärkeää on huolehtia siitä, että naularivistöt kulkevat suorassa julkisivun pinnalla ja että naulankannat suojataan hyvin maalilla viimeistelymaalauksen yhteydessä. Valittavanasi on ulkomaalivärikarttojen sävyt ja saat jo heti asentamisen jälkeen unelmiesi ulkoverhouksen.

Pintamaalatun paneelin edut

Teollisesti pintamaalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista. Pintamaalikerros suojaa puuta tehokkaasti kosteutta ja UV-säteilyä vastaan jo rakentamisen aikana ja julkisivu saa tyylikkään ulkoasun heti paneelien asentamisen jälkeen. Teollisesti pintamaalattu paneeli kuluttaa myös vähemmän maalia lopullisen maalauksen aikana. Viimeistelymaalaus tulee tehdä 12 kuukauden kuluessa asentamisesta.

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood