Siparila - Passion for Wood

Pintamaalattu VINHA-ulkoverhouspaneeli samettisen kauniilla pinnalla

Siparila on kehittänyt uuden ulkoverhouspaneelin perinteisen karkean hienosahapintaisen paneelin rinnalle. VINHA-ulkoverhouspaneelissa huomiota on kiinnitetty sileän samettiseen pintaan, joka on helppo pitää puhtaana sekä paneelin muotoon, joka mahdollistaa paneelin kiinnityksen ilman näkyviä naulankantoja. Paneelit ovat valmiiksi pintamaalattuja, mikä nopeuttaa rakentamista työmaalla.

VINHA-ulkoverhous – Sileähöylätty pinta ilman näkyviä naulankantoja

VINHA-julkisivun viimeistelyyn on valittavana kaikkiaan 30 erilaista Tikkurilan Vinha-värikartan sävyä. Viimeinen maalikerros tarttuu sileäksi höylätyn paneelin pintaan helposti ja tekee siitä samalla säänkestävän ja hyvin puhdistuvan. Tummat sävyt tulisi maalata kahdesti.

VINHA-paneeleissa on kätevä piilokiinnitys, jonka ansiosta naulojen kannat jäävät piiloon paneelin naaraspontin alle. Samalla julkisivun säänkestävyys paranee, koska naulat eivät riko valmista maalipintaa. Siparila valmistaa teollisesti pintamaalattuja VINHA-paneelia sekä vaaka- ja pystypaneelina että ulkoverhouslautana.

Kustannussäästöjä ja entistä helpompaa rakentamista 10 v. takuulla

Siparilan toimitusjohtaja Juha Sojakan ideoima uutuustuote helpottaa rakentajien, talotehtaiden ja suunnittelijoiden työn ohella myös rautakauppiaita tuomalla heille aikaisempaa jalostetumpia tuotteita myytäväksi suoraan varastosta.

”Tähän mennessä kuluttajien sävytoiveet on pitänyt toteuttaa erillistilauksina, joten toimitusajat ovat venyneet. Jatkossa kauppias voi palvella asiakkaitaan myymällä paneelit ja maalit samalla kertaa suoraan hyllystä”, Juha Sojakka toteaa.

Omakotitalojen ja loma-asuntojen rakentajilta säästyy työaikaa ja kustannuksia, kun julkisivun käsittelystä poistuu useampi maalauskerta. Tehtaalla suoritetun taustatyön ansiosta työmaalla saadaan toteutettua joutuisasti naulaton ja viimeistelty julkisivu.

Siparila takaa VINHA-paneelin huoltomaalausväliksi minimissään 10 vuotta. Takuun saamiseksi asiakkaan tulee rekisteröityä Siparilan verkkosivujen kautta sekä säästää VINHA-paneelien ja Tikkurilan Vinha-tuotteiden ostokuitit.

Tikkurila on myöntänyt Siparilalle oikeuden käyttää VINHA-paneelissa omistamaansa Vinha-tuotemerkkiä.

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.