Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

PLATINA PLUS – pintamaalattu ulkoverhous

PLATINA PLUS ulkoverhous on pintamaalattu ulkoverhouspaneeli, joka antaa talon julkisivulle edustavan ulkoasun jo rakennusaikana. Kertaalleen tehty pintamaalaus nopeuttaa työmaalla tehtävää lopullista maalausta ja mahdollistaa ulkoverhouspaneelien sävyn vaihtamisen vielä asennuksen jälkeen. PLATINA PLUS -ulkoverhoilun saat sävyissä, jotka taittuvat suurimpaan osaan ulkomaalivärikarttojen sävyistä.

Perinteitä kunnioittava ulkoverhous

PLATINA PLUS on hienosahapintainen, ympäripohjamaalattu ja kertaalleen pintamaalattu ulkoverhouspaneeli, jossa naulankannat saavat näkyä. Kertaalleen tehty pintamaalaus nopeuttaa työmaalla tehtävää pintakäsittelyä ja antaa paneelille näyttävän, suojaavan pinnan jo rakennusvaiheessa. Laadukkaan pintakäsittelyn ja paksujen paneelien ansiosta PLATINA PLUS -ulkoverhous kestää erinomaisesti vaihtelevia sääolosuhteita ilman sinistymistä ja homehtumista. Olemme myöntäneet sille 20 vuoden lahoamattomuustakuun.

 

Edustava ulkoasu jo rakennusvaiheessa

PLATINA PLUS -ulkoverhouspaneelit on pintamaalattu jo kertaalleen Siparilan tehtaalla. Pintamaalauksen ansiosta talon julkisivu on edustava jo rakennusvaiheessa, ja lopullinen työmaalla tehtävä maalaus on nopeampaa. Pintamaalaus antaa paneeleille myös suojaa rakennuksen ajan. Ulkoverhouspaneelien sävyä on mahdollista vaihtaa vielä asennuksen jälkeen, ja sävyt taittuvat lukuisiin ulkomaalivärikarttojen sävyihin.

PLATINA PLUS- ulkoverhoilu, valkoinen

Taattua, kestävää laatua

Hienosahapintainen, ympäripohjamaalattu ja kertaalleen pintamaalattu PLATINA PLUS -ulkoverhous kestää tuulessa, tuiskeessa ja auringossa. Tehtaalla tehty pintamaalaus suojaa puuta auringolta ja vedeltä jo rakennusvaiheessa, ja ympäripohjamaalaus ehkäisee puun sinertymistä ja homeen kasvamista. Laadukas pintakäsittely ja paksut paneelit tekevät julkisivusta kestävän, ja annammekin tälle verhoukselle 20 vuoden lahoamattomuustakuun.

Perinteitä kunnioittava ulkoverhous

PLATINA PLUS -ulkoverhous seisoo ylpeästi perinteiden ja kestävyyden takana. Lopullinen maalaus tehdään asennuksen jälkeen, ja naulat saavat näkyä. Siksi PLATINA PLUS sopii hyvin kohteisiin, joissa ulkoverhouksen lopullinen sävy ei ole vielä tiedossa ja joissa paneelit halutaan naulata perinteisesti päältä. PLATINA PLUS soveltuu hyvin myös teolliseen taloelementtien valmistukseen.

PLATINA PLUS- ulkoverhoilu, harmaa
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.