Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

PLATTA-julkisivulevy

Valmiiksi maalatut PLATTA-julkisivulevyt tarjoavat mahdollisuuden rakentaa nopeasti valmis julkisivu aidosta puusta. Julkisivulevyt on suojattu kosteuden ja UV-säteilyn kuluttavaa vaikutusta vastaan eikä julkisivua tarvitse huoltomaalata ensimmäiseen 10-15 vuoteen. PLATTA-julkisivulevyt ovat piilokiinnitettäviä muodoltaan ja mahdollistavat naulattomat puupinnat. PLATTA-julkisivulevyjä on saatavissa kolmessa eri koossa.
Vaivaton vuosikausiksi

Valmiiksi maalattu, naulaton julkisivu

PLATTA-julkisivulevyt tarjoavat mahdollisuuden monimuotoisten julkisivujen nopeaan rakentamiseen. Julkisivulevyn 615 mm leveys on komea katsella ja nopea asentaa. PLATTA-julkisivulevyt ovat ympäripontattuja ja ne kiinnitetään hakasilla tai nauloilla piilosta naulaamalla. Levyt valmistetaan kolmessa eri koossa, mikä tehostaa rakentamista ja poistaa turhat sahaukset sekä mahdollistaa monimuotoiset seinäpinnat

Nopeuta rakennusprosessia

Julkisivulevyt on maalattu valmiiksi eikä niitä tarvitse pintakäsitellä työmaalla enää asennuksen jälkeen. Puulevyt on suojattu kosteuden ja UV-säteilyn kuluttavaa vaikutusta vastaan eikä julkisivua tarvitse huoltomaalata ensimmäiseen 10-15 vuoteen. PLATTA-julkisivut ovat myös täysin naulattomia ulkoasultaan. Julkisivulevyt kiinnitetään urospontista piiloon naulaamalla kahdella naulalla jokaiseen koolausrimaan. Tämä parantaa julkisivun säänkestävyyttä, koska vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta naulankannoista.

Platta julkisivulevyä voi asentaa pystyyn ja vaakaan

Platta julkisivylevyjen kolme eri pituusvaihtoehtoa

Kolme eri pituutta

PLATTA-julkisivulevyjen raaka-aineena käytetään ristiinliimattua 3-kerroksista kuusiliimalevyä. Tämä tekee levyistä kestäviä, mutta kevyitä käyttää. PLATTA-julkisivulevyt ovat 20 mm paksuja ja 615 mm leveitä. Levyjen pituus vaihtoehtoja on kolme; 1086 mm, 1630 mm ja 3260 mm. Tämä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet julkisivujen suunnittelijoille.

Monimuotoiset julkisivut

Levymäisyys mahdollistaa eri värien ja leveyksien käytön samalla seinäpinnalla. Julkisivukuva voidaan suunnitella yhdistelemällä eri värisiä ja levyisiä julkisivulevyjä. Ristiinliimattu suomalainen kuusi on kestävä rakennusmateriaali, joka mahdollistaa elämyksellisen ja taloudellisen rakentamisen.

Platta julkisivulevyn kiinnitysjäljet jäävät piiloon

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.