VAIVATON VUOSIKAUSIKSI

PLATTA-julkisivulevyt

PLATTA-julkisivulevyt tarjoavat mahdollisuuden monimuotoisten julkisivujen nopeaan rakentamiseen. Julkisivulevyn 615 mm leveys on komea katsella ja nopea asentaa.

PLATTA-julkisivulevyt ovat ympäripontattuja ja ne kiinnitetään hakasilla tai nauloilla piilosta naulaamalla. Levyt valmistetaan kolmessa eri koossa, mikä tehostaa rakentamista ja poistaa turhat sahaukset sekä mahdollistaa monimuotoiset seinäpinnat.

Valmiiksi maalattu, naulaton julkisivu

Valmiiksi maalatut PLATTA-julkisivulevyt tarjoavat mahdollisuuden rakentaa nopeasti valmis julkisivu aidosta puusta. Julkisivulevyt on suojattu kosteuden ja UV-säteilyn kuluttavaa vaikutusta vastaan eikä julkisivua tarvitse huoltomaalata ensimmäiseen 10-15 vuoteen. Sävyiksi suosittelemme valittavan värikartan vaaleita sävyjä. PLATTA-julkisivulevyt ovat piilokiinnitettäviä muodoltaan ja mahdollistavat naulattomat puupinnat. PLATTA-julkisivulevyjä on saatavissa kolmessa eri koossa.

Kohde: HOAS Tuuliniitty

Siparilan PLATTA-julkisivulevyllä verhoiltu Espoossa sijaitseva HOAS Tuuliniitty, joka on myös samalla maailman korkein puuelementtikerrostalo.

HOAS Tuuliniitty on tiettävästi maailman korkein CLT-tilaelementtitalo. Kohteessa on 13 kerrosta, 165 asuntoa ja 4 433 asm2.

Tuuliniityssä julkisivuratkaisuna on käytetty Siparilan 20mm paksuisia, valmiiksi maalattuja PLATTA-julkisivulevyjä, jotka asennettiin piilokiinnityksellä.

Siparilan kehittämät CLT-julkisivupaneelit käsiteltiin Tikkurilan Ultra Pro 30:llä, joka suojaa ulkoverhousta säältä, kosteudelta, auringonvalolta sekä lialta.

Platta julkisivulevyä voi asentaa pystyyn ja vaakaan

Nopeuta rakennusprosessia

Julkisivulevyt on maalattu valmiiksi eikä niitä tarvitse pintakäsitellä työmaalla enää asennuksen jälkeen. Puulevyt on suojattu kosteuden ja UV-säteilyn kuluttavaa vaikutusta vastaan eikä julkisivua tarvitse huoltomaalata ensimmäiseen 10-15 vuoteen. PLATTA-julkisivut ovat myös täysin naulattomia ulkoasultaan. Julkisivulevyt kiinnitetään urospontista piiloon naulaamalla kahdella naulalla jokaiseen koolausrimaan. Tämä parantaa julkisivun säänkestävyyttä, koska vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta naulankannoista.

Kolme eri pituutta

PLATTA-julkisivulevyjen raaka-aineena käytetään ristiinliimattua 3-kerroksista kuusiliimalevyä. Tämä tekee levyistä kestäviä, mutta kevyitä käyttää. PLATTA-julkisivulevyt ovat 20 mm paksuja ja 615 mm leveitä. Levyjen pituus vaihtoehtoja on kolme; 1086 mm, 1630 mm ja 3260 mm. Tämä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet julkisivujen suunnittelijoille.

Monimuotoiset julkisivut

Levymäisyys mahdollistaa eri värien ja leveyksien käytön samalla seinäpinnalla. Julkisivukuva voidaan suunnitella yhdistelemällä eri värisiä ja levyisiä julkisivulevyjä. Ristiinliimattu suomalainen kuusi on kestävä rakennusmateriaali, joka mahdollistaa elämyksellisen ja taloudellisen rakentamisen.

Katso tarkemmat tiedot

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood