×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Projektit

Aito puu on loistava materiaali rakentamiseen. Puurakentamisen etuna on rakentamisen nopeus, mikä perustuu pitkälle vietyyn esivalmistukseen. Puun keveyden ja lujuuden ansiosta puusta voidaan valmistaa suuriakin rakennusosia, jotka liitetään työmaalla valmiiksi rakennukseksi. Siparila on mukana kehittämässä puurakentamista entistä tehokkaammaksi innovoimalla kestävämpiä ja helppohoitoisempia puupintoja, esteettisyyttä unohtamatta.

Sisätiloissa puupinnoilla on hyvinvoinnillemme myönteisiä terveysvaikutuksia. Puu on tunnettu hyvistä akustisista ominaisuuksistaan ja se heijastaa kauniisti valoa. Lisäksi puurakenteet parantavat sisäilman laatua, koska puulla on kyky sitoa ja tarpeen mukaan vapauttaa kosteutta. Puulla on myös antibakteerisia ominaisuuksia, jotka vähentävät mikrobikasvustojen ja pölypunkkien määrää. Käyttämällä puuta sisätiloissa voidaan vähentää melustressiä ja ylläpitää hyvää ilmanlaatua.

Tervetuloa tutustumaan projekteihin, jossa Siparilalla on kunnia ollut olla mukana. Puu tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet yksilöllisten pintojen toteuttamiseen.

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →