Coca-Cola Suomi – PALA-paneeli sisustus

Kohde
Coca-Cola Suomen toimitilat
Rakennusvuosi
2015
Suunnittelija
Sisustusarkkitehdit Fyra Oy


Käytetyt tuotteet:

Pala-paneeli, kuultava koivu

PALA™-paneeli oikeakätinen
PALA™-paneeli vasenkätinen

Projektin kategoriat:


Sisustaminen

PALA™-sisustuspaneelilla helposti ilmettä toimistoihin

Valkolakattu koivuinen PALA™-sisustuspaneeli koristaa Coca-Cola Suomen toimistoa tuoden tilaan ekologisen ja aidon puun lämpöä ihanan herkullisessa värimaailmassa. Coca-Cola Suomen toimiston sisustussuunnittelusta ja pääurakoinnista vastasi Sisustusarkkitehdit Fyra Oy.

PALA™-sisustuspaneelilla toteutettu kalanruotokuvio on erittäin näyttävä ladontavaihtoehto niin toimitiloihin kuin kodin sisustukseen. Kuvio vaatii vasen- ja oikeakätisten paneelien lisäksi SiparilaFix-liimaa, jolla paneelit kiinnitetään seinään. Vasenkätisessä paneelissa urospontti on vasemmalla ja oikeakätisessä taas oikealla. Näitä yhdistämällä saadaan kalanruotoladonta aikaiseksi. Kuviota on aiemmin totuttu näkemään lähinnä lattiamateriaaleissa, mutta PALA™-sisustuspaneeli mahdollistaa ladonnan myös seinäpinnoilla.

Coca-Cola Suomen toimiston sisustuksessa puu on osana kokonaisuutta tuoden raikkautta tilaan. Sisustuksen värimaailma luo leikkisää tunnelmaa, jota koivuinen ja luonnollinen PALA™-sisustuspaneeli tasapainottaa.

Siparilan valkolakattua koivu palapaneelia Coca Colan Suomen toimistolla
Pirteät värit ja luonnollinen koivu ovat tyylikäs yhdistelmä.
Siparila - Passion for Wood