FortumKoti

Kohde
FortumKoti, Mikkeli
Rakennusvuosi
Asuntomessut 2017
Suunnittelija
Senni Sorri & Voitto Ahopelto


Käytetyt tuotteet:

Struktuuri-paneeli 15 mm x 176 mm, helmiäisharmaa

STRUKTUURI-saunapaneeli

Projektin kategoriat:


Sauna

Mystisyyttä helmiäisharmaalla saunapaneelilla

Pientalomalli FortumKoti on kaksion kokoinen minitalo, joka on rakennettu kahdesta tilaelementistä. Sen helmiäisharmaa STRUKTUURI-saunapaneeli hurmasi vuoden 2017 asuntomessuilla, jossa talo oli ensiesittelyssä.

FortumKoti on lähes nollaenergiatalo, joka esittelee uusia tapoja tuottaa ja käyttää energiaa sekä mahdollisuuksia vähentää päästöjä omassa arjen asumisessa. Asunnon käyttösähkö tuotetaan itse aurinkopaneeleilla, ja tuotettua sähköä voidaan myös varastoida. Asunnon saunassa yhdistyvät mielenkiintoisesti moderni helmiäisharmaa sekä perinteinen kataja.

Saunan katossa ja seinissä on käytetty helmiäisharmaata, lähes 20 cm leveää STRUKTUURI-saunapaneelia, joka tuo tilan tuntua pieneen saunaan. Ylellinen helmiäisharmaa sointuu mukavasti moderniin pesuhuoneen laatoitukseen, ja katajan rungosta liimattu kattoelementti on mukava yllätys muuten modernisti sisustetussa kodissa.

Fortum-kodissa on käytetty helmiäisenharmaata STRUKTUURI-saunapaneelia, asuntomessut 2017
Helmiäisharmaa STRUKTUURI-paneeli tuo mystiikkaa ja kimallusta suomalaiseen saunaan, ja katajan rungosta liimattu kattoelementti tuo luonnon lähelle.
Siparila - Passion for Wood