Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

Lapuan Kankureiden Helsingin lippulaivamyymälä

Rakennusvuosi
2019
Sijainti
Helsinki, Katariinankatu 2
Suunnittelija
Mana ja Takashi Kobayashi


Used products:

KOO2-sisustuspaneeli

Helsinkiläiset ja Helsingissä vierailevat turistit saavat uuden olohuoneen, kun Lapuan Kankurit avaa täysin uusitun myymälänsä Torikortteleihin Katariinankatu 2:een. Vaaleassa, rauhallisessa tilassa voi nauttia suomalaisesta, perinteisestä kädentaidosta, lueskella design- ja ruokakirjoja, osallistua työpajoihin tai vain hengähtää hetken keskellä kiireistä pääkaupunkia. Uusitun myymälän ovat suunnitelleet japanilaisen suunnittelutoimiston IMA Designin Mana ja Takashi Kobayashi, jotka ovat suunnitelleet myös Lapuan Kankurien tehtaanmyymälän Lapualla. Myymälän sisustuksessa korostuvat rauhallisuus, koivun sävyt ja päre uudella, modernilla tavalla käytettynä. Myymälään valittiin Kari Lappalaisen suunnittelema KOO2-sisustuspaneeli, jonka konstailematon massiivisuus antaa tilaa puun luonnolliselle kauneudelle.

”Monet asiat ovat meille suomalaisille niin lähellä tai tavallisia, että emme enää huomaa, miten upeita ne ovat. Mana ja Takashi osaavat tehdä yksinkertaisista asioista kauniita. Myymälässä leijuva tervan tuoksu ja kausittain vaihtuva musiikki vahvistavat hyvää oloa ja kiireettömyyttä”, Markkinointijohtaja Jaana Hjelt kertoo.

Lapuan Kankurien juuret ovat syvällä suomalaisessa osaamisessa ja tekstiiliperinteessä – suvun ensimmäinen tekstiiliyritys perustettiin vuonna 1917. Nykyään Lapuan Kankurit tunnetaan paitsi ylellisistä pellava- ja villatuotteistaan, myös tuoteinnovaatioistaan, kuten imukykyisestä, pehmeästä ja luonnonmukaisesta pellava-tencelistä. Jatkuvan tuotekehityksen mahdollistaa yrityksen sydän: jacquard-kutomo, joka toimii vielä tänäkin päivänä Lapualla.

Lue lisää Lapuan Kankureista

Koo2 sisustuspaneeli koivu
Koo2 sisustuspaneeli koivu
Koo2 koivu sisustuspaneeli
Koo2 koivu sisustuspaneeli
Koo2 sisustuspaneeli koivu
Koo2 sisustuspaneeli koivu
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.