Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

Lapuan Kankurit Helsinki Store

Rakennusvuosi
2019
Suunnittelijat
Mana ja Takashi Kobayashi, IMA Design


Käytetyt tuotteet:

KOO2-sisustuspaneeli

Projektin kategoriat:


Sisustaminen

Lapuan Kankurit Store & Studio sijaitsee historiallisissa Torikortteleissa Kauppatorin ja Senaatintorin välissä – vain viiden minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta.

Myymäläuudistuksen suunnittelivat japanilaiset Mana ja Takashi Kobayashi, IMA Design. Mana ja Takashi ovat suunnitelleet Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälän ja Tokiossa sijaitsevan myymälän. Lapuan Kankurit kutovat pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Vastapainona pohjoisen hyytävälle ilmastolle Lapuan Kankureiden tekstiileistä löydät lämpöä ja pehmeyttä.

Uudistuneen myymälän suunnittelussa johtavana ajatuksena oli suomalainen metsä ja metsän meille tarjoama hyvinvointi ja hoiva.  Metsäkylpy (japaniksi shinrin-yoku) on luonnonterapiaa, jossa ihmisellä on mahdollisuus aistia luonto kaikilla aisteillaan; koskettamalla, havainnoimalla ja tietoisella hengityksellä. Koivusta valmistetut seinäpinnat tuovat myymälässä luonnon lähelle ja vierailijat voivat tuntea aidon puun läheisyyden.

Siparilan KOO2 sisustuspaneeli valittiin puulle muodoksi. Sen minimalistinen ja moderni muotoilu tuovat puun luonnollisen kauneuden esiin. Paneelien piilokiinnitettävä muoto mahdollistaa tasaisen puupinnan ilman näkyviä naulankantoja. Vaaleat koivupinnat ja Lapuan Kankureiden kauniit tekstiilit ovat suomalaisuutta parhaimmillaan.

KOO2 sisustuspaneeli, sävy: kuultava valkoinen koivu
KOO2 sisustuspaneeli, sävy: kuultava valkoinen koivu
KOO2 sisustuspaneeli, sävy: kuultava valkoinen koivu
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.