Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

Metsä-paviljonki

Kohde
Metsä-paviljonki, Tokio
Rakennusvuosi
2020


Käytetyt tuotteet:

KOO2-sisustuspaneeli

Projektin kategoriat:


Sisustaminen

Metsä-paviljonki sijaitsee Tokiossa Suomen suurlähetystön alueella vuoden 2021 loppuun saakka. Tokion olympialaisten ja paralympialaisten aikana paviljonki oli Suomen joukkueiden kotipesä.

Paviljonki on Business Finlandin operoima, ja se on yksi historian merkittävimmistä suomalaisosaamisen vientiprojekteista Japaniin, koska paviljongissa on näytillä kymmeniä suomalaisia yrityksiä. Paviljongin seinäpaneeleiksi valikoituivat Siparilan KOO2-sisustuspaneelit.

Kaikki KOO-paneelit (KOO, KOO2 ja KOO4) ovat Kari Lappalaisen suunnittelemia sisustuspaneeleita. Suosituin paneeli näistä on yksiurainen ja aavistuksen rimamainen KOO2-paneeli, koska sen moderni ja minimalistinen design sopii erinomaisesti oikeastaan mihin tahansa kohteeseen ja mihin tahansa huoneeseen. Niitä on käytetty kosteissa tiloissa, olohuoneessa, auloissa, makuuhuoneissa ja keittiössä.

Kaikki KOO-paneelit ovat piilokiinnitettäviä, joten näkyviä naulankantoja ei jää näkyviin. Lopputulos on tasaisen sileä, jossa puun kauniit värit ja muodot pääsevät oikeuksiinsa. Paneelit ovat myös kestäviä, koska niiden paksuus on 21 mm, joka on sisustuspaneeliksi hyvin suuri paksuus.

Puun käytöllä sisustuksessa on lukuisia hyötyjä. Puun katsominen ja koskettaminen lievittää stressiä, koska kortisolihormonin eritys vähenee ihmisen ollessa mahdollisimman luonnolliselta tuntuvassa ympäristössä. Lisäksi puun akustiset ominaisuudet parantavat tilan akustiikkaa tehden siitä miellyttävämmän korville.

Lue lisää KOO-paneeleista täältä.

Vaalea puu tekee tilasta avaran, raikkaan ja äänimaailmaltaan miellyttävän.
KOO2-sisustuspaneelin muoto on hallittu ja minimalistinen.
Metsä-paviljonki sijaitsee Tokiossa.
Puusta rakennettu Metsä-paviljonki on suomalaisten yritysten "näyteikkuna" Japanissa.
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.