Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

Puu on ekologinen materiaali

Uusiutuva puu on ympäristöystävällinen ja mukautuva materiaali, jonka vuoksi se sopii ihanteellisesti rakentamiseen ja sisustamiseen. Valitessasi Siparilan tuotteen voit olla varma, että se on tuotettu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Hyvinvoivat metsät

Edistämme kestävää metsätaloutta käyttämällä tuotteiden valmistukseen ainoastaan PEFC-sertifioitua puuta. PEFC-merkki kertoo puutuotteiden käyttäjille, että tuotteisiin on käytetty laillisesti ja kestävästi hoidetuista metsistä peräisin olevaa sertifioitua puuta.

Ekologisuus

Olemme sertifioineet maalausprosessimme ensimmäisenä Suomessa ja olleet aktiivisesti kehittämässä puutuotteiden teollista pintakäsittelyä yhdessä maalinvalmistajien kanssa. Yrityksemme tuotteiden turvallisuuden takeena on CE-merkki, joka edellyttää aktiivista, raportoitua laadun seurantaa.

Kierrätys

Kiinnitämme tuotteidemme valmistuksessa huomiota ympäristön hyvinvointiin kierrättämällä teollisen prosessin aikana käytetyt materiaalit. Kaikki Siparilan tuotteet pakataan kierrätettävään pakkausmateriaalin.

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.