Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

RAILO-sisustuspaneelit

Rimamainen RAILO-sisustuspaneeli antaa sisustukselle häivähdyksen pirteää eloa ja graafista rytmiä. Kuultavan harmaa päästää puun syyt kauniisti esille ja sopii myös kosteisiin tiloihin. Raikas peittävä valkoinen taas tuo tilaan lisää valoa, avaruutta ja klassista ilmettä.
Klassisen tyylikäs puupinta

Valeurat johtavat katsetta

RAILO-seinäpaneeli on raikas piristys kodin sisustukseen. Se sointuu kauniisti osaksi modernia kotia, mutta ei riko romanttisempaakaan tunnelmaa. Kapeat valeurat leikittelevät paneelin pinnalla ja johtavat katsetta puun pinnalla. Helposti asennettavat RAILO-paneelit ovat piilokiinnitettäviä, joten naulankannat eivät riko näyttävää, puista kuviota. RAILOlla voit paneloida seinät ja katot, tai luoda yhdestä seinästä katseenvangitsijan tilaan. Yhdistä RAILO-paneelia myös muiden leveämpien Siparilan sisustuspaneeleiden kanssa piristämään tunnelmaa ja tuomaan yksilöllistä ilmettä. 

Kestävä peittävän valkoinen

Klassinen ja ajaton valkoinen on saatavilla myös RAILO-paneeleihin. Raikas valkoinen pinta tuo tilaan lisää valoa ja suurentaa huoneen ilmettä kuin itsestään.

RAILO-paneeli, valkoinen
RAILO-sisustuspaneeli

Eloisa kuultava harmaa

RAILO-sisustuspaneelin kuultavan harmaa pinta päästää puun syyt kauniisti esiin korostaen aidon puun luonnetta ja ilmettä. Eloisat kuviot suorastaan houkuttelevat koskettamaan ja seuraamaan niiden jatkumoa paneelien välissä.

Naulaton pinta sisustusseinälle

RAILO-sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä ja päätypontattuja. Naulankannat jäävät siis siististi toisen paneelin alle, ja asennuksessa seuraavaa paneelia voi jatkaa suoraan siitä, mihin edellinen jäi – ilman irvisteleviä saumoja.

RAILO- sisustuspaneeli
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!