RAILO-sisustuspaneelit

Rimamainen RAILO-sisustuspaneeli antaa sisustukselle häivähdyksen pirteää eloa ja graafista rytmiä. Kuultavan harmaa päästää puun syyt kauniisti esille ja sopii myös kosteisiin tiloihin. Raikas peittävä valkoinen taas tuo tilaan lisää valoa, avaruutta ja klassista ilmettä.
Klassisen tyylikäs puupinta

Valeurat johtavat katsetta

RAILO-seinäpaneeli on raikas piristys kodin sisustukseen. Se sointuu kauniisti osaksi modernia kotia, mutta ei riko romanttisempaakaan tunnelmaa. Kapeat valeurat leikittelevät paneelin pinnalla ja johtavat katsetta puun pinnalla. Helposti asennettavat RAILO-paneelit ovat piilokiinnitettäviä, joten naulankannat eivät riko näyttävää, puista kuviota. RAILOlla voit paneloida seinät ja katot, tai luoda yhdestä seinästä katseenvangitsijan tilaan. Yhdistä RAILO-paneelia myös muiden leveämpien Siparilan sisustuspaneeleiden kanssa piristämään tunnelmaa ja tuomaan yksilöllistä ilmettä. 

RAILO sisustuspaneeli, sävy: valkoinen

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisustukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.

Katso asennusvideo

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood