×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Puukerrostalo Puukuokka, Jyväskylä

Siparilan Topcoat- paneelia suomen korkeimmassa puukerrostalossa.

Jyväskylän Kuokkalaan on noussut syksyn 2014 aikana suomen korkein, 8-kerroksinen, puukerrostalo. Kohteen ulkoverhouksessa  on käytetty Siparilan piilokiinnitettävää Topcoat UTS 28×145 paneelia pystypanelointina, jonka Siparila Woodoworks-asennuspalvelu on myös asentanut.

Siparila Woodworks asennuspalvelu on rakennuttajalle helppo ja huoleton vaihtoehto, kun ulkoverhouksen valmistus ja sen asennus tulee samalta toimittajalta osaurakkana. Paikalla asennettu ulkoverhous mahdollistaa näyttävän lopputuloksen, kun elementtimäisyys katoaa ulkoverhouksesta ja suunnittelijalle jää vapaammat kädet ulkoverhouksen suunnitteluun.  Puukuokan on suunnitellut  arkkitehti Anssi Lassila OOPEAA:sta

Puukuokka on paloturvallinen kokonaisuus, jossa on käytetty alimmassa kerroksessa palosuojattua Topcoat UTS 28×145 ukoverhouspaneelia, jolla saavutetaan korkein paloluokka B-s1, d0. Palosuojatulla ulkoverhouksella tarkoitetaan niin käsiteltyä ulkoverhousta, että palon sattuessa puun palaminen hidastuu ja saavutetaan vaativin paloluokka B-s1,d0.

siparila_puukuokka1_nettipuukuokka1_netti

Tummaa puhuva moderni ja tyylikäs ulkoverhous on Siparilan Topcoat 28 mm paksuisena ja 145 leveänä. Kolme sivua on tummaan sävyyn käsiteltyä paneelia ja yksi sivu jätetty puun luonnolliseen sävyyn.  Puukuokka 1 viereen on lähivuosina nousemassa myös Puukuokka 2 ja  3.

Lue lisää tästä upouudesta kohteesta! 

http://puukuokka.fi/

Lue lisää Siparilan Woodworks asennuspalvelusta.

 Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →