×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Saimaan Ateljee – Lehtikuusta lasitetulla terassilla

Saimaan Ateljee sijoittuu korkean kallion päälle aivan Saimaan rannan tuntumaan. Rakennusliike Avikainen on hyödyntänyt kohteen sijainnin täydellisesti rakentamalla paritaloihin suuret, lasitetut parvekkeet, joissa Saimaan elämään ja vuodenaikojen vaihtumista voi seurata tuulelta ja sateelta suojassa. Saimaan Ateljeen terassilaudoiksi on valittu lehtikuusi jatkamaan kotien olohuone ja keittiötiloja tyylikkäästi, mutta luonnonmukaisesti.

Saimaan Ateljeen lehtikuusiterassi on mieltä lämmittävä näkyterassilauta lasitettu terassi lehtikuusi komposiitti

Saimaan Ateljeen terassin ehdoton helmi on kattoon kiinnitetty keinuva kehto, jonka rauhallinen liike rentouttaa taatusti. Kehto on rakennettu myös lehtikuusesta huolella. Kauniit liitokset tekevät kokonaisuudesta täydellisen.

komposiitti terassilauta terassikomposiitti lehtikuusi terassilauta terassi

Lehtikuusi on loistava vaihtoehto terassilaudoitukseen sen luonnollisen kestävyyden ansiosta. Lehtikuusi harmaantuu kauniisti käytössä ja kestää normaalia kuusilautaa paremmin säärasitusta. Saimaan Ateljeen terasseilla lehtikuusta on käytetty 145 mm leveänä sekä erittäin massiivisena 195 mm leveänä ja jopa 45 mm paksuna. Terassin ehdoton katseenvangitsija on lehtikuusesta on valmistettu “kehto”, joka on kiinnitetty talon runkorakenteisiin.

komposiitti terassi terassilautakomposiitti terassilauta terassiFacebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →