Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

Turvallinen ja viihtyisä piha

Nopeuta piharakentamista hankkimalla valmiiksi pintamaalatut aitalaudat ja säleikkörimat. Säleikkörimoilla voit rakentaa näkösuojat, aidat tai elävöittää julkisivua. Tuotteet on suojattu kaikilta neljältä sivulta pohjamaalilla sekä pintamaalikerroksella.
Nopeaa piharakentamista

Valmiiksi maalatut rimat ja aitalaudat

Piharakentaminen on monimuotoinen kokonaisuus, joka kannattaa suorittaa suunnitelmallisesti, jotta yllätyksiltä ja ongelmilta säästytään. Aidat tuovat turvallisuutta pihaan ja rajaavat kauniisti pihapiirin. Perinteisten aitalautojen lisäksi voit käyttää aidan rakentamiseen myös rimoja, joilla saat ilmavuutta yleisilmeeseen. Rimoista voi rakentaa myös näkösuojia terassille tai tukia köynnöskasveille. Kaikki pihrakentamisen tuotteemme ovat valmiiksi teollisesti pintakäsiteltyjä, mikä tekee rakentamisesta helppoa ja nopeaa.

Nopeaa piharakentamista

Piha- ja viheralueet on oleellinen osa onnistunutta rakennusprojektia. Aidat tuovat turvallisuutta pihaan, säleiköt jakavat eri alueita ja antavat näkösuojaa samalla kun piharakennukset tarjoavat hyvän säilytyspaikan ruohonleikkurille ja muille puutarhavälineille. Olemme kehittäneet sinulle laajan valikoiman piharakentamista nopeuttavia tuotteita. Valmiiksi pintamaalatut rimat, aitalaudat ja säleikkörimat nopeuttavat rakentamista ja ovat rakentamisen jälkeen heti kauniita katsella.

 

kestokuultava valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.