Säleikkörimat ja piharakentaminen

Nopeuta piharakentamista valmiiksi pintamaalatuilla aitalaudoilla ja säleikkörimoilla. Säleikkörimoilla voit rakentaa näkösuojat ja aidat tai elävöittää julkisivua. Tuotteet on suojattu kaikilta neljältä sivulta pohjamaalilla sekä pintamaalikerroksella. Piharakentaminen on vaivatonta pintamaalatuilla tuotteillamme. Asenna rimat tai laudat paikalleen, tee kevyt viimeistelymaalaus ja jälkikäsittele katkaisupinnat ja kiinnitysjäljet niin takaat kauniin ja kestävän lopputuloksen pihallesi.
Nopeaa piharakentamista

Pintamaalatut säleikkörimat ja aitalaudat

Piharakentaminen on monimuotoinen kokonaisuus, joka kannattaa suunnitella hyvin, jotta säästyt yllätyksiltä ja ongelmilta. Aidat tuovat ryhtiä sekä turvallisuutta pihaasi samalla rajaten pihapiiriä kauniisti. Perinteisten aitalautojen lisäksi voit käyttää aidan rakentamiseen myös säleikkörimoja, joilla saat ilmavuutta ja moderniutta yleisilmeeseen. Voit rakentaa rimoista myös näkösuojia terassille, katoksia pihalle tai tukia köynnöskasveille. Kaikki piharakentamisen tuotteemme ovat valmiiksi teollisesti pintakäsiteltyjä. Se tekee rakentamisesta helppoa ja nopeaa, koska maalaamiseen ei kulu aikaa eikä rahaa.

Rimoituksella voit luoda myös persoonallisia yksityiskohtia talosi julkisivuun. Kiinnitä rimat joko päältä naulaamalla tai ruuvaamalla. Muista kuitenkin tuotteiden huolellinen jälkikäsitely niin estät veden ja epäpuhtauksien pääsyn puun sisälle.

Nopea piharakentaminen

Piha- ja viheralueet ovat oleellinen osa onnistunutta rakennusprojektia, sillä kesäisin koti jatkuu terassille ja pihalle saakka. Näköesteillä suojattu piha tai terassi on kesäisin kuin toinen olohuone luontomaisemalla ja linnunlaululla. Näköesteiden, lämpölamppujen ja katettujen alueiden avulla pääset nauttimaan pihastasi jo aikaisin keväällä aina myöhäiseen syksyyn saakka.

Rakentamasi aidat tuovat turvallisuutta pihaan, säleiköt jakavat eri alueita ja antavat näkösuojaa samalla, kun piharakennukset tarjoavat hyvän säilytyspaikan ruohonleikkurille ja muille puutarhavälineille. Olemme kehittäneet sinulle laajan valikoiman tuotteita, joilla piharakentaminen on nopeampaa. Valmiiksi pintamaalatut rimat, aitalaudat ja säleikkörimat nopeuttavat rakentamista ja ovat rakentamisen jälkeen heti kauniita katsella.

Yksinkertaiset ja kauniit näköesteet tuovat uudenlaista rauhaa terassillesi, jolloin sillä tulee vietettyä myös enemmän aikaa. Tällöin terassi muuttuu käyttäjästä riippuen lasten leikkipaikaksi, ulkotreenialueeksi tai rauhalliseksi lukunurkkaukseksi.

Tutustu tuotteisiin!

Säleikkörima 42x42/32 mm, sävy: kestokuultava roasted wheat
Säleikkörima 28x45/30 mm

Kuusi on oikea materiaalivalinta piharakentamiseen

Valmistamme aitalaudat ja säleikkörimat kuusipuun sydäntavarasta ympärihienosahattuna.

Pitkät ja kylmät talvemme muokkaavat kuusesta lujan ja hienosyisen rakennusmateriaalin erityisesti ulko- ja piharakentamista varten. Kuusi kestää kosteutta erinomaisesti; selvästi esimerkiksi mäntyä paremmin.

Olemme pohja- ja pintamaalanneet kaikki piharakentamisen tuotteemme kertaalleen kaikilta neljältä sivulta teollisin menetelmin. Näin kuusen pinta saa parhaan mahdollisen suojakerroksen kosteudelta, homeelta ja UV-säteilyltä. Sinun tulee maalata kiinnityksen jälkeen enää kiinnitysjäljet ja katkaisupinnat, niin tuote on huoltovapaa vuosia eteenpäin.

Ota yhteyttä!

Piharakentaminen on helppoa Siparilan pintamaalatuilla tuotteilla

Piharakentaminen on helppoa, kun käytät rakentamiseen pintamaalattuja säleikkörimoja tai aitalautoja. Riittää, että kiinnität rimat tai laudat paikalleen, teet kevyen viimeistelymaalauksen ja käsittelet kiinnitysjäljet sekä katkaisupinnat huolellisesti, niin työ on valmis. Näin projektisi ei pitkity esimerkiksi parempia maalaussäitä odotellessa, vaan pääset nauttimaan heti lopputuloksesta.

5 syytä, miksi piharakentaminen kannattaa tehdä pintamaalatuilla tuotteilla

1. Helppoa ja nopeaa, koska pelkkä asennus riittää

Pääset nauttimaan nopeasti valmiista lopputuloksesta. Ideasta toteutukseen on vain hyvin lyhyt aika!

2. Maalaa vain katkaisupinnat ja kiinnitysjäljet

Rimojen ja aitalautojen pinta on kauniin tasainen, kun ne on maalattu valmiiksi teollisissa olosuhteissa. Huolellinen jälkikäsittely auttaa myös puuta kestämään sään rasitusta.

3. Valitse haluamasi väri ulkomaalivärikartan sävyistä

Tiedät ostohetkellä, miltä lopullinen rima tai aitalauta näyttää. Sävy ei muutu, koska sinun ei tarvitse maalata tuotetta ostamisen jälkeen.

4. Huoletonta, koska teollisen pintakäsittely antaa kestävän suojan

Teollisen pintakäsittelyn ansiosta tuotteilla on suoja kosteutta, hometta ja UV-säteilyä vastaan. Huoltomaalaus tulee tehdä vasta 10–15 vuoden päästä!

5. Säästät aikaa sekä maalauskuluja

Kun käytät pintamaalattuja tuotteita, säästät maalauskustannusten lisäksi aikaasi. Kaunis kesäpäivä on taatusti mukavampi viettää omalla terassilla tekemääsi lopputulosta katsellen kuin rimoja maalaten!

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood