Sähköjalkalistat

Siparilan sähköjalkalistat antavat huomaamattoman, tyylikkään piilon kodin sähköjohdoille. Sähköjalkalistojen kourussa on tilaa vaikka useammalle johdolle.

Sähköjalkalistoilla piilotat sähköjohdot huomaamattomasti

Siparilan moderneilla sähköjalkalistoilla piilotat häiritsevät sähköjohdot ja luot tyylikkään kodin sisustuksen. Sähköjalkalistojen asentamiseen tarvitaan sirkkeli, jossa on säädettävä sahauskulma. Säädettävä sahauskulma mahdollistaa eriasteiset listojen leikkaukset ja siistin sahausjäljen. Listat kiinnitetään käyttämällä viimeistelynaulainta ja -nauloja tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi kiinnitysmassan avulla. Mikäli listojen väliin jää rakoja, niitä voi peittää käyttämällä akryylimassaa.

Siparilan sähköjalkalistat valmistetaan suomalaisesta männystä. Puuta on helppo huoltaa ajan saatossa, mikäli kovat iskut vahingoittavat pintaa. Listat on suositeltava ottaa hyvissä ajoin siihen huonetilaan tasaantumaan, johon ne asennetaan. Näin puu sopeutuu huonetilan kosteus- ja lämpötilaolosuhteisiin.

Valitse yhdistelmälista ja säästä rahaa!

Olemme kehittäneet uuden yhdistelmälistan, joka soveltuu käytettäväksi sekä peitelistana että jalkalistana. Näin koko kodin viimeistely voidaan tehdä käyttämällä samaa listaa, mikä helpottaa tarvittavan metrimäärän laskemista ja pienentää hukkaa. Yhdistelmälistoja on saatavissa monessa eri muodossa ja leveydessä. Vaihtoehtoja on runsaasti modernin kodin sisustamiseen kuin myös koristeellisemmasta tyylistä pitäville.

Tutustu yhdistelmälistoihin
VANA-sisustuslistat
KINOS-sisustuslistat
KUMPU-sisustuslistat
VIIVA-sisustuslistat

 

Siparila PALA-paneeli, koivu , kuultava valkoinen

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Siparila - Passion for Wood