Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

SILVER – pintamaalattu ulkoverhous

SILVER ulkoverhous on pintamaalattu ulkoverhouspaneeli, joka antaa talon julkisivulle edustavan ulkoasun jo rakennusaikana. Kertaalleen tehty pintamaalaus nopeuttaa työmaalla tehtävää lopullista maalausta ja mahdollistaa ulkoverhouspaneelien sävyn vaihtamisen vielä asennuksen jälkeen. SILVER -ulkoverhoilun saat sävyissä, jotka taittuvat suurimpaan osaan ulkomaalivärikarttojen sävyistä.

Perinteitä kunnioittava ulkoverhous

SILVER on hienosahapintainen, ympäripohjamaalattu ja kertaalleen pintamaalattu ulkoverhouspaneeli, jossa naulankannat saavat näkyä. Kertaalleen tehty pintamaalaus nopeuttaa työmaalla tehtävää pintakäsittelyä ja antaa paneelille näyttävän, suojaavan pinnan jo rakennusvaiheessa. Laadukkaan pintakäsittelyn ja paksujen paneelien ansiosta SILVER -ulkoverhous kestää erinomaisesti vaihtelevia sääolosuhteita ilman sinistymistä ja homehtumista.

 

Edustava ulkoasu jo rakennusvaiheessa

SILVER -ulkoverhouspaneelit on pohjamaalattu ja pintamaalattu tarkoin valvotuissa olosuhteissa Siparilan tehtaalla. Pintamaalauksen ansiosta talon julkisivu on edustava jo rakennusvaiheessa, ja lopullinen työmaalla tehtävä maalaus on nopeampaa. Pintamaalaus antaa paneeleille myös suojaa rakennuksen ajan. Ulkoverhouspaneelien sävyä on mahdollista vaihtaa vielä asennuksen jälkeen, ja valittavanasi on ulkomaalivärikarttojen lukuisat sävyt.

PLATINA PLUS- ulkoverhoilu, valkoinen

Taattua, kestävää laatua

Hienosahapintainen, pohjamaalattu ja kertaalleen pintamaalattu SILVER -ulkoverhous kestää tuulessa, tuiskeessa ja auringossa. Tehtaalla tehty pintamaalaus suojaa puuta auringolta ja vedeltä jo rakennusvaiheessa, ja pohjamaalaus ehkäisee puun sinertymistä ja homeen kasvamista. Laadukas pintakäsittely ja paksut paneelit tekevät julkisivusta kestävän vaihtoehdon rakentajalle.

Perinteisesti päältänaulattava paneeli

SILVER -ulkoverhous seisoo ylpeästi perinteiden takana. SILVER ulkoverhouspaneelit kiinnitetään päältä naulaamalla ja ne tulee maalata vielä kertaalleen asentamisen jälkeen pitkäaikaisen kestävyyden takaamiseksi. SILVER-paneelit sopivat hyvin kohteisiin, joissa ulkoverhouksen lopullinen sävy ei ole vielä tiedossa ja joissa paneelit halutaan naulata perinteisesti päältä. SILVER soveltuu hyvin myös teolliseen taloelementtien valmistukseen.

PLATINA PLUS- ulkoverhoilu, harmaa
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.