STRUKTUURI-saunapaneelit

STRUKTUURI-saunapaneeli on kosteiden tilojen katseenvangitsija. Leveät paneelit avartavat tilaa ja tuovat samalla rauhoittavaa, ajatonta tunnelmaa. Käytä STRUKTUURI-saunapaneeleita myös pesutiloissa, niin saat yhtenäisen ilmeen saunailtoihisi.

Savusaunan musta paneeli

STRUKTUURI-saunapaneelit on suunniteltu kestämään suomalaisen saunan kosteutta ja kuumuutta. 176 mm leveät paneelit avartavat tilaa, ja niiden suorareunainen muoto rauhoittaa ja takaa saunan tyylikkyyden. STRUKTUURI-saunapaneelit ovat piilokiinnitettäviä, mikä parantaa paneeleiden kestävyyttä suojaten sitä vedeltä. Leveä paneeli sopii loistavasti myös muuhun kodin sisustukseen. Saat esimerkiksi yhtenäisen ympäristön saunailloille, kun sisustat sillä myös pesutilasi.

STRUKTUURI sisustuspaneeli, sävy: valkoinen

Upeat sävyvaihtoehdot

Sävyistä metallinhohtoinen helmiäisharmaa korostaa puun luonnetta ja jättää kauniisti syyt näkyviin, mutta tuo modernin häivähdyksen sisustukseen. Hiekan sävy taas tukee puun luonnollista väriä, joka syvenee auringonvalon vaikutuksesta vuosien saatossa. Musta STRUKTUURI-paneeli yhdistyy kauniisti haapalauteisiin, vaaleaan laatoitukseen ja harmaisiin mikrosementin sävyihin. Voit myös tuoda saunaan skandinaavista raikkautta valkoisella STRUKTUURI-paneelilla. Nyt uutuutena myös helmiäisruskea.

Luonnollinen pinta houkuttaa koskettamaan

STRUKTUURI-saunapaneelien pinta tuo aidon puun tuntuisen pinnan kotiin. Paneelin luonnollisen rosoinen pinta kutsuu koskettamaan. STRUKTUURI-paneeleiden seinä- ja kattopaneelien pinnoilla puun kauniisti kiemurtelevat syyt pääsevät edustavasti esiin.

STRUKTUURI sisustuspaneeli, sävy: kuultava hiekka

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood