Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

STRUKTUURI-sisustuspaneelit

Anna elävän kohokuvion houkutella koskettamaan puuta. STRUKTUURI-sisustuspaneelin seesteisen vaaleilla sävyillä rauhoitat ja raikastat tilaa, ja tummilla pinnoilla luot häivähdyksen mystiikkaa. Monipuolinen STRUKTUURI sulautuu sisustukseesi saumattomasti ilman näkyviä naulankantoja.
Kohokuvioinen pinta houkuttelee

Monipuolinen tunnelmanrakentaja

Helppohoitoinen ja kestävä STRUKTUURI-sisustuspaneeli on suunniteltu elämään mukana arjen menossa. Kaunis kohokuvio, aidon puun syyt sekä struktuuripinnalle tyypilliset oksantyvet antavat sille karismaattista luonnetta. Monipuoliset koko- ja sävyvaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden käyttää STRUKTUURI-paneeleita monipuolisesti kaikissa kodin tiloissa – myös saunassa. Piilokiinnitys mahdollistaa naulattoman ulkoasun, ja päätyponttaus tekee paneelin käytöstä nopeaa sekä kustannustehokasta.

Siparila struktuuri176-sisustuspaneeli, valkoinen

Naulaton, aidon puun tuntuinen pinta

STRUKTUURI-paneelien kohokuvioinen pinta tuo aidon puun persoonalliset ominaisuudet esille. Puun syyt ja oksat kertovat omaa tarinaansa. STRUKTUURI-paneeleissa on piilokiinnitys, joten naulankannat eivät jää näkyviin ja puu on suojassa kosteudelta ja epäpuhtauksilta.

Kestävä ja ajaton panelointi

STRUKTUURI-paneelit sopivat loistavasti niin seinien kuin kattojenkin panelointiin, ja ne kestävät erinomaisesti arjen kolhuja. STRUKTUURI-paneeleita voi ajan saatossa huoltaa maalaamalla kolhut piiloon. STRUKTUURI-paneelit päätypontattuja, mikä mahdollistaa joustavat jatkokset suurillakin pinnoilla.

Saunassa käytetty STRUKTUURI-paneeli, helmiäisenharmaa

Kohokuvioista pintaa myös saunaan

STRUKTUURI-paneeleista 176 mm leveillä paneeleilla voit sisustaa huoletta saunan seinät ja katot valkoisella, helmiäisharmaalla, mustalla ja kuultavan hiekan sävyillä. Saunasuojatut paneelit kestävät saunan haastavia kosteus- ja lämpöolosuhteiden vaihteluita. Saunasuojatut paneelit soveltuvat myös hyvin kodin muihin tiloihin.

Struktuuri saunapaneelit
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!