Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

STRUKTUURI-sisustuspaneelit

Anna elävän kohokuvion houkutella koskettamaan puuta. STRUKTUURI sisustuspaneelin seesteisen vaaleilla sävyillä rauhoitat ja raikastat tilaa, ja tummilla pinnoilla luot häivähdyksen mystiikkaa. Monipuolinen STRUKTUURI sulautuu kodin sisustukseen saumattomasti ilman näkyviä naulankantoja.
Kohokuvioinen pinta houkuttelee

Monipuolinen tunnelmanrakentaja

Helppohoitoinen ja kestävä STRUKTUURI-sisustuspaneeli on suunniteltu elämään mukana arjen menossa. Kaunis kohokuvio, aidon puun syyt sekä struktuuripinnalle tyypilliset oksantyvet antavat sille karismaattista luonnetta. Monipuoliset koko- ja sävyvaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden käyttää STRUKTUURI-paneeleita monipuolisesti kaikissa kodin tiloissa – myös saunassa. Piilokiinnitys mahdollistaa naulattoman ulkoasun, ja päätyponttaus tekee paneelin käytöstä nopeaa sekä kustannustehokasta.

Siparila struktuuri176-sisustuspaneeli, valkoinen

Naulaton, aidon puun tuntuinen pinta

STRUKTUURI-paneelien kohokuvioinen pinta tuo aidon puun persoonalliset ominaisuudet esille. Puun syyt ja oksat ovat näkyvissä kertoen omaa tarinaansa. STRUKTUURI paneelit ovat piilokiinnittäviä, joten kodin sisustus puupintojen osalta on naulaton ja puu on suojassa kosteudelta ja epäpuhtauksilta.

Pyydä tarjous STRUKTUURI-sisustuspaneelista

Kestävä ja ajaton panelointi

STRUKTUURI on loistava seinäpaneeli ja kattopaneeli sillä se kestää erinomaisesti arjen kolhuja. STRUKTUURI paneelit voi ajan saatossa huoltaa maalaamalla kolhut piiloon. STRUKTUURI-paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa joustavat jatkokset suurillakin pinnoilla.

Huomaa, että puu on elävä materiaali, joka tummenee auringon valon UV-säteilyn vaikutuksesta. Huolehdi myös, että suurilla pinnoilla käytät saman valmistuserän tuotteita. Valmistuerien välillä saattaa esiintyä sävyvaihtelua.

Saunassa käytetty STRUKTUURI-paneeli, helmiäisenharmaa

Kohokuvioista pintaa myös saunaan

STRUKTUURI-paneeleista 176 mm leveillä paneeleilla voit sisustaa huoletta saunan seinät ja katot valkoisella, helmiäisharmaalla, mustalla ja kuultavan hiekan sävyillä. Saunasuojatut paneelit kestävät saunan haastavia kosteus- ja lämpöolosuhteiden vaihteluita. Saunasuojatut paneelit soveltuvat myös hyvin kodin muihin tiloihin.

Pyydä tarjous STRUKTUURI-saunapaneelista

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisutukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.

Katso asennusvideo
vapaa-ajan asunto on sisustettu luonnonmukaisella struktuuripaneelilla
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.