STRUKTUURI-sisustuspaneelit

Anna elävän kohokuvion houkutella koskettamaan puuta. STRUKTUURI sisustuspaneelin seesteisen vaaleilla sävyillä rauhoitat ja raikastat tilaa, ja tummilla pinnoilla luot häivähdyksen mystiikkaa. Monipuolinen STRUKTUURI sulautuu kodin sisustukseen saumattomasti ilman näkyviä naulankantoja.
Kohokuvioinen pinta houkuttelee

Monipuolinen tunnelmanrakentaja

Helppohoitoinen ja kestävä STRUKTUURI-sisustuspaneeli on suunniteltu elämään mukana arjen menossa. Kaunis kohokuvio, aidon puun syyt sekä struktuuripinnalle tyypilliset oksantyvet antavat sille karismaattista luonnetta. Monipuoliset koko- ja sävyvaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden käyttää STRUKTUURI-paneeleita monipuolisesti kaikissa kodin tiloissa – myös saunassa. Piilokiinnitys mahdollistaa naulattoman ulkoasun, ja päätyponttaus tekee paneelin käytöstä nopeaa sekä kustannustehokasta.

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisustukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.

Katso asennusvideo
STRUKTUURI sisustuspaneeli, sävy: valkoinen

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Siparila - Passion for Wood