Töihin Siparilalle?

Siparila on palveleva puutoimittaja, joka työllistää jo 100 puualan ja pintakäsittelyn ammattilaista päätoimipisteellämme Vaajakoskella sekä tehtaillamme Parkanossa ja Kajaanissa. Haemme jatkuvasti innostuneella ja oppivalla asenteella varustettuja työntekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita kasvamaan puun työstön ja pintakäsittelyn ammattilaisina.

Jätä avoin hakemus

Ilmoitamme vapaista työpaikoista aina tarpeen vaatiessa. Jos mitään juuri sinulle sopivaa avointa tehtävää ei juuri nyt ole saatavilla, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 30 MB.
   Esimerkiksi CV tai muut vastaavat tiedostot.

  Kahdeksan syytä työskennellä Siparilalla

  Siparilassa ihmisillä on mahdollisuus ottaa vastuuta, osallistua keskusteluun ja kehittyä alansa asiantuntijana. Olemme minimoineet ihmisten ja työnkuvien väliset haamurajat ja luoneet Siparila-hengen, jotta meillä kaikilla olisi mieluisa työpaikka mahtavien työkavereiden kanssa.

  Avoin työilmapiiri

  Työilmapiirillä on valtava vaikutus hyvinvoinnillemme. Panostamme jatkuvasti siihen, että jokainen Siparilalla työskentelevä kokee olevansa tärkeä osa yhteisöämme. Tuemme toisiamme ja viestimme avoimesti kaikista asioista.

  Oppiva työyhteisö

  Uusien asioiden oppiminen on tärkeää, että pysymme puualan suunnannäyttäjinä. Opimme uutta oppisopimuskoulutuksissa sekä arjessa kehittämällä uusia tapoja työstää ja pintakäsitellä puuta. Samalla kehitämme koko ajan yhteistyötä, mikä auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

  Joustava organisaatio

  Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen ansiosta mukaudumme nopeasti alalla ja organisaation sisällä tapahtuviin muutoksiin. Tehokas tiedonkulku, avoimet mittarit ja joustava työnkierto lisäävät ymmärrystä ja parantavat yhteistyötä eri työtehtävien välillä.

  Vapautta ja vastuuta

  Poistimme työnjohdon ja annoimme työntekijöillemme mahdollisuuden ottaa vastuuta omasta päivittäisestä työnkulustaan. Nyt meillä on itseohjautuvat työtiimit, joissa kaikilla on valtaa päättää niin omista, kuin yhteisistäkin asioista.

  Aikaa myös ideoille

  Tärkeimmät voimavaramme kilpailukyvyn ylläpitämisessä ovat henkilöstö ja innovaatiot. Siksi olemme valjastaneet teknologian auttamaan kaikessa, missä se voi auttaa, jotta ihmisille jää aikaa ja tilaa tehdä oivalluksia.

  Rohkeutta osallistua

  Teemme ahkerasti töitä yhteisen hyvän puolesta. Haluamme, että jokainen työntekijämme osallistuu aktiivisesti organisaation ja työyhteisön kehittämiseen, antaa kaverille palautetta myös onnistumisista ja kertoo rohkeasti mietteistään.

  Ratkaisukeskeisyys

  Keskitymme ongelmien sijaan ratkaisuihin, ja etsimme aktiivisesti toimintamalleja ja keinoja toimintamme parantamiseksi. Kun siis kohtaamme mutkan, pyrimme löytämään sille mahdollisimman nopeasti parhaan mahdollisen ratkaisun.

  Vastuullista työtä

  Kestävä kehitys on mahdollista saavuttaa vain vastuullisella toiminnalla. Siksi vastuullisuus näkyy koko organisaatiossamme: työhyvinvoinnissa, prosesseissa, raaka-aineissa ja lopputuotteissa. Olemme uskollisia periaatteillemme ja laatuvaatimuksillemme.

  Siparila - Passion for Wood