Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

TOPCOAT® – kestokuultava ulkoverhous

Siparila TOPCOAT® ulkoverhouspaneelit voidaan valmistaa kestokuultavaksi käsiteltynä. Kestokuultokäsittely jättää puun luonnollisen pinnan näkyviin, mutta kestää auringon UV-säteilyn rasitusta perinteisiä kuultavia sävyjä paremmin. Saatavana 6 sävyssä kaikissa paneelimuodoissa, täysin valmiiksi maalattuna.

TOPCOAT® kestokuultava ulkoverhous

TOPCOAT® kestokuultavat ulkoverhouspaneelit ovat valmiiksi maalattuja ulkoverhouspaneeleita, joita ei tarvitse maalata enää työmaalla. Paneeleiden muotona käytetään piilokiinnitettävää paneelimuotoa. Tällöin kiinnitysjäljet jäävät piiloon eivätkä vahingoita valmista maalipintaa. Kestokuultavan ulkoverhouksen pinta on tehokkaan UV-suojan ansiosta peittävämpi kuin perinteisen kuultavan puunsuojan. Kestokuultavassa ulkoverhouksessa yhdistyvät puun luonnollisuus ja helppo huollettavuus. Saatavana 6 eri sävyssä. Minimitilausmäärä 50 m²

Jopa 1o vuotta ilman maalaushuolia

TOPCOAT® kestokuultavat ulkoverhouspaneelit ovat valmiiksi maalattuja ulkoverhouspaneeleita, joita ei maalata enää työmaalla. Kestokuultavan ulkoverhouksen pinta on tehokkaan UV-suojan ansiosta peittävämpi kuin perinteisen kuultavan puunsuojan. Kuitenkin yleisilme ulkoverhouspaneeleissa on kuultava verrattuna peittävillä sävyillä maalattuihin julkisivuihin, joissa puunsyykuvio on maalattu piiloon. Kestokuultava ulkoverhous mahdollistaakin nyt huolettoman julkisivun myös kuultaville sävyille puun luonnollisuudesta tinkimättä.

kestokuultava ulkoverhous valmiiksi maalattu

Suojaa UV-säteilyä ja kosteutta vastaan

Kestokuultavat ulkoverhouspaneelit on suojattu auringon UV-säteilyä sekä hometta ja sinistymistä vastaan. Pohjakäsittelyssä ulkoverhouspaneelit suojataan jokaiselta lappeelta puuta suojaavilla pintakäsittelyaineilla. Näin ollen mikrobikasvustot eivät pääse vahingoittamaan puuta edes salakavalasti piiloon jäävältä paneelin takaosalta. Kestokuultavassa ulkoverhouksen pinnassa on kuultavia sävyjä enemmän pigmenttejä, jotka suojaavat puuta UV-säteilyltä. Puun kestävyyttä on lisätty myös paksulla maalikalvolla, joka estää sadeveden ja kosteuden imeytymisen puuhun, mikä takaa ulkoverhouksen kestävyyden vuosiksi eteenpäin. Teollisesti maalatussa puussa kalvon paksuus on vakioitu eivätkä epäpuhtaudet pääse puun ja maalipinnan väliin heikentämään maalin tarttumista puun pinnalle.

Lue lisää kestokuultavasta ulkoverhouksesta

Siisti ilme pienemmällä hävikillä

TOPCOAT® paneelien päätyponttaus mahdollistaa sujuvat jatkokset suurillakin pinnoilla. Päätyponttauksen ansiosta paneelit voidaan kiinnittää suoraan toisiinsa, eikä paneelien kiinnitys ole enää sidoksissa pystypuihin. Näin kaikki paneelit saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti, ja asennuksessa syntyvä materiaalihukka vähenee jopa 10 %. Päätypontattujen paneelien saumat ovat tiiviit ja huomaamattomat, joten ulkoverhous saa eheän ja siistin ilmeen. 

siparila kestokuultava ulkoverhous sävyvaihtoehdot

6 kuultavaa sävyvaihtoehtoa

Kestokuultavan ulkoverhouksen pinta on tehokkaan UV-suojan ansiosta peittävämpi kuin perinteisen kuultavan puunsuojan. Kuitenkin yleisilme ulkoverhouspaneeleissa on kuultava verrattuna peittävillä sävyillä maalattuihin julkisivuihin, joissa puunsyykuvio on maalattu piiloon. Kestokuultava ulkoverhous mahdollistaakin nyt huolettoman julkisivun myös kuultaville sävyille puun luonnollisuudesta tinkimättä.

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.