TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeli

Valmiiksi maalattu. Naulaton. Vaivaton.

Asenna paneelit ja julkisivusi on valmis.

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit ovat täysin valmiiksi maalattuja eikä niitä tarvitse maalata asennuksen jälkeen. Paneeleiden piilokiinnitettävä muoto jättää kiinnitysjäljet piiloon ja lopputuloksena on naulaton pinta, joka parantaa julkisivun säänkestävyyttä. Paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa joustavat jatkokset ja vähentää materiaalihukkaa jopa 10%. TOPCOAT®-paneelit kiinnitetään hakasilla. Tutustu tuotteisiin Lue lisää TopCoat-ulkoverhouspaneeleista
Valmiiksi maalattu, naulaton julkisivu

Tasainen puupinta ilman naulankantoja

TOPCOAT®-paneelin piilokiinnitettävän muodon ansiosta julkisivusi puupinta on yhtenäinen. Kiinnitysjäljet jäävät siististi paneelien alle piiloon ja hakaset sitovat paneelit tiukasti ruodelautoihin.

TOPCOAT®-paneeleissa ei myöskään ole piilevää riskiä kuten päältänaulattavissa paneeleissa, joiden maalipinta rapistuu naulankantojen päältä 3-5 vuodessa. Maalin rapistuessa naulankantaan kerääntyy kosteutta erityisesti syksyisin ja keväisin, mikä vahingoittaa puun solukkoa.

Jos haluat julkisivuksi tyylikkään ja tasaisen puupinnan, niin TOPCOAT® ulkoverhous on sinulle oikea valinta, koska yksikään naula tai metallihakanen ei jää näkyviin.

TopCoat ulkoverhouspaneeli

  • valmis maalipinta poistaa tarpeen maalata paneelit työmaalla. Julkisivun huoltomaalaus saa odottaa 10-15 vuotta.
  • hakaset ovat piilossa seuraavan paneelin alla
  • erinomainen säänkestävyys, koska vesi ei pääse vahingoittamaan puuta naulankannoista
  • suojaus homeelta ja UV-säteilyltä pidentävät paneelien elinkaarta
  • päätyponttaus mahdollistaa joustavat jatkokset ilman huolta ruodelautojen sijoittumisesta
  • jopa 10% pienempi materiaalihukka päätyponttauksen ansiosta
  • kokonaiskustannuksiltaan edullinen vaihtoehto, koska maalaus-, nostin- ja telinekuluja ei synny samalla tapaa kuin pohjamaalatuissa paneeleissa
  • saat 10-15 vuoden takuun!

"Julkisivun huoltoväli ja kestävyys pitenee"

”Päältänaulattavissa julkisivuissa naulat alkavat näkymään 3-5 vuoden päästä. Naulankannat keräävät kosteutta ja vesi alkaa kerääntymään naulan kohdalle. TOPCOAT®-paneelien piilokiinnitys on julkisivun huoltamisen kannalta toimiva ratkaisu. Naulankannat eivät jää näkyviin, mikä pidentää julkisivun kestävyyttä ja huoltoväliä.”

– Arttu Suuronen, Toimitusjohtaja, JVR-Rakenne Oy

Ota yhteyttä!

Kahdeksan kerrosta TOPCOAT®-paneelia

Vuoden 2014 korkein puukerrostalo Jyväskylän Puukuokka on verhoiltu valmiiksi maalatulla TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelilla. Siksi voit luottaa siihen, että TOPCOAT® on varma ja kestävä valinta myös sinun kohteeseesi, oli se minkä kokoinen tahansa.

Jos asettaisimme kaikki asiakkaidemme käyttämät TOPCOAT®-paneelit peräkkäin, niitä pitkin voisi kävellä Suomesta Kanadaan! Kävelymatka tosin kestäisi yli 80 päivää. TOPCOAT®-paneelit ovat siis erittäin luotettuja ulkoverhouspaneeleita.

Lue täältä, miten merkittävästi TOPCOAT®-paneelit helpottivat Puukuokan rakentamista.

Lue lisää Puukuokan rakentamisesta

Valmis maalipinta takaa säänkestävyyden – et joudu maalaamaan sateen armoilla

Työmaalla sään armoilla maalaamiseen sisältyy paljon riskejä. Maalin tarttumisen kannalta on tärkeää, että lämpötila on 15-25 astetta ja ilmankosteus alle 80%. Myös liikenteen pöly ja muut ilman epäpuhtaudet haittaavat maalin optimaalista tarttumista puun pinnalle, mikä heikentää maalikalvon kestävyyttä ja altistaa julkisivusi home- ja lahovaurioille.

Maalaamme TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit teollisesti vakioiduissa olosuhteissa.

  • Ensimmäinen puuta suojaava pintakäsittely tehdään aina 60 tunnin sisällä höyläyksestä. Puun pintasolukko on tällöin avoin ja suoja-aineet pääsevät imeytymään puuhun, jolloin ne estävät puuta sinistymiseltä ja homehtumiselta
  • Pintamaalikerrokset antavat puulle kestävän suojan auringon kuluttavaa UV-säteilyä ja kosteutta vastaan.

Myös takalape on suojattu, mikä estää rakennuksesta mahdollisesti tiivistyvän kosteuden siirtymisen ulkoverhouspaneelin takapintaan.

"Suuria säästöjä TOPCOAT®-paneeleilla"

”Rakentajan näkökulmasta on mukavaa, kun ulkoverhous tulee kerralla kuntoon. Olemme saaneet suuria säästöjä, kun työmailla ei tarvitse nousta kuin kerran telineille. Esimerkiksi henkilönostinkulut voi heti puolittaa.”

– Arttu Suuronen, Toimitusjohtaja, JVR-Rakenne Oy

Katso havainnekuva, miksi julkisivun rakentaminen nopeutuu

Ainoa työvaiheesi on paneelien asennus

Rakentamisessa on satoja työvaiheita. TOPCOAT® poistaa niistä kaikista eniten säästä riippuvaisen, eli maalauksen.

Asenna paneelit ja pura telineet. Julkisivusi on valmis. Ei maalausta, ei kevään ja sopivien maalaussäiden odottelua. Kun käytät valmiiksi maalattuja ulkoverhouspaneeleita, voit asentaa paneelit minä vuodenaikana tahansa. TOPCOAT®-julkisivu on myös huoleton, koska sen paksu maalikalvo ei tarvitse huoltomaalausta kuin 10-15 vuoden kuluttua.

Valmis julkisivu syntyy yhdellä työvaiheella. Se tekee TOPCOAT®-paneelista kokonaiskustannuksiltaan edullisen vaihtoehdon ulkoverhouksen toteuttamiselle.

Voit valita julkisivusi maalipinnalle 10 tai 15 vuoden takuun.

Päätyponttaus vähentää materiaalihukkaa

Päätyponttauksen ansiosta paneeleita ei tarvitse katkoa pystyyn- tai vaakaan asennettujen ruodelautojen mukaan. Kun edellinen paneeli päättyy, voit jatkaa heti seuraavalla paneelilla. Ainoastaan seinän kulman ylimenevä osa katkaistaan, ja sitäkin palaa voit käyttää seuraavan paneelirivistön aloituksessa. Päätyponttaus pienentää materiaalihukkaa jopa 10%, joten julkisivusi valmistuu pienemmällä määrällä paneeleita.

Päätypontatut saumat ovat tiiviit, joten ne eivät ala irvistämään vuosien kuluessa. TOPCOAT-paneeleiden päätypontit on myös maalattu teollisesti valmiiksi, mikä antaa puulle suojaa saumakohdissa.

6 syytä valita valmiiksi maalattu piilokiinnitettävä ulkoverhouspaneeli

Julkisivun rakentaminen nopeutuu, koska maalausta ei tarvitse tehdä

Ota yhteyttä!

Vähintään 10 vuoden takuu

Lähes 20 vuoden kokemuksemme ansiosta luotamme tuotteisiimme 100 %. Tiedämme kuitenkin sen, että sinulle tämä voi olla ensimmäinen kerta, kun harkitset tuotteidemme käyttöä. Luottamustasi on vaikea lunastaa yhdessä yössä, mutta 10 vuotta pitäisi riittää. Siksi tarjoamme TOPCOAT®-tuotteillemme vähintään 10 vuoden takuun, kun noudatat takuuehtojamme. TOPCOAT® -paneeleille on saatavissa myös yksi ylimääräinen maalauskerta, jolla takuuaikaa voi pidentää 15 vuoteen.

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood