Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

TOPCOAT® ulkoverhouspaneeli

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit ovat täysin valmiiksi maalattuja eikä niitä tarvitse maalata asennuksen jälkeen. Paneeleiden piilokiinnitettävä muoto jättää kiinnitysjäljet piiloon ja lopputuloksena on naulaton pinta, joka parantaa julkisivun säänkestävyyttä. Paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa joustavat jatkokset ja vähentää materiaalihukkaa jopa 10%. TOPCOAT®-paneelit kiinnitetään hakasilla.
Valmiiksi maalattu, naulaton julkisivu

TOPCOAT® ulkoverhous

Valmiiksi maalatut paneelit tehostavat rakentamista etenkin talviaikaan ja säästävät kustannuksia myös kesällä. TOPCOAT® ulkoverhouspaneelien erityislaatuinen muotoilu jättää kiinnitysjäljet piiloon, eivätkä epäpuhtaudet ja vesi pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä. Palosuojatut ulkoverhouspaneelit ovat myös aina päätypontattuja, mikä nopeuttaa asentamista ja vähentää materiaalihukkaa.

Pitkä huoltomaalausväli

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneelit maalataan teollisesti vakioiduissa olosuhteissa. Ensimmäinen puuta suojaava pintakäsittely tehdään aina 60 tunnin sisällä höyläyksestä. Puun pintasolukko on tällöin vielä avoin ja suoja-aineet pääsevät imeytymään tehokkaasti puuhun. Pohjusteen suoja-aineet estävät puun sinistymisen ja homehtumisen. Pintamaalikerrokset suojaavat puuta auringon UV-säteilyltä ja kosteudelta. TOPCOAT®- ulkoverhouspaneeleiden peittävillä sävyillä on 10-20 vuoden huoltomaalausväli. Maalauksen laadun takeena on sertifioitu maalausprosessi, jossa tarkkaillaan maalin levitysmäärää sekä maalausolosuhteita.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.