Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

Valmiiksi maalattu ulkoverhous

Valmiiksi tehtaalla maalatut ulkoverhouspaneelit säästävät rakentajalle aikaa ja rahaa. Paneeleiden piilokiinnitettävä muoto parantaa julkisivun säänkestävyyttä ja täysin valmis maalipinta säästää maalauskuluissa, sillä sitä ei tarvitse pintakäsitellä enää työmaalla – eikä huoltomaalata seuraavaan 10-15 vuoteen.

Nopeaa ja vaivatonta rakentamista

Täysin valmiiksi maalatut paneelit eivät vaadi pintakäsittelyä enää työmaalla, mikä tehostaa rakentamista etenkin talviaikaan. Paneelien erityislaatuinen muotoilu jättää kiinnitysjäljet piiloon, eivätkä epäpuhtaudet ja vesi pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä. Ulkoverhouspaneelit kestävät vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti vuodesta toiseen. Teollinen pintakäsittely ja piilokiinnitettävät paneelimuodot takaavat sen, että huoltomaalausta ei tarvita parhaimmillaan 10-20 vuoteen.

Helppoa elämää ilman maalaushuolia

TOPCOAT® ja GOLD PRO ulkoverhouspaneeleiden paksumpi maalipinta ja naulaton pinta kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta kuin perinteinen päältänaulattava julkisivu. Paneeleiden pinta on suojattu kosteutta ja UV-säteilyn haitallisia vaikutuksia vastaan. Käyttövalmiit paneelit soveltuvat erinomaisesti ympärivuotiseen rakentamiseen eikä huoltomaalausta tarvita seuraavaan 10-20 vuoteen. Jotta julkisivu säilyy kestävänä ja näyttävänä, se on kuitenkin muistettava tarkistaa vuosittain mahdollisten vaurioiden varalta sekä pestä tarvittaessa lika ja epäpuhtaudet julkisivun pinnalta pois.

Helppo asennus

Siparila TOPCOAT® ja GOLD PRO ovat piilokiinnitettäviä ulkoverhouspaneeleita. Täysin valmiiksi maalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista, ja paneelien piiloon naulauksen ansiosta ainoaksi työvaiheeksi rakentamisessa jää vain asennus. TOPCOAT® ja GOLD PRO paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa joustavat jatkokset asennuksen edetessä. Ulkoverhouspaneelit eivät vaadi pintakäsittelyä työmaalla. Valmiiksi maalattuja ulkoverhouspaneeleita voidaan käyttää niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

Katso asennusvideo

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.