Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

TOPCOAT® – valmiiksi maalattu ulkoverhous

Siparila TOPCOAT® on pohjoismaisesta kuusesta valmistettu ulkoverhous, joka antaa talolle kestävän pinnan kustannustehokkaasti. Paneeleiden piilokiinnitettävä muoto nopeuttaa rakentamista ja täysin valmis maalipinta säästää maalauskuluissa, sillä sitä ei tarvitse pintakäsitellä enää työmaalla – eikä huoltomaalata seuraavaan 10-15 vuoteen.

TOPCOAT® on nopea ja vaivaton ulkoverhous

Siparila TOPCOAT® on täysin uudenlainen ulkoverhouspaneeli, joka säästää aikaa ja rahaa rakennustyömaalla. Täysin valmiiksi maalatut paneelit eivät vaadi mitään pintakäsittelyä enää työmaalla, mikä tehostaa rakentamista etenkin talviaikaan. Paneelien erityislaatuinen muotoilu jättää kiinnitysjäljet piiloon, eivätkä epäpuhtaudet ja vesi pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä. Ulkoverhous kestää vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti vuodesta toiseen. TOPCOAT®-paneeleita on saatavissa sekä 10 että 15 vuoden takuulla.

Jopa 15 vuotta ilman maalaushuolia

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleiden paksumpi maalipinta ja naulaton pinta kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta kuin perinteinen julkisivu. TOPCOAT®-paneeleista on valittavissa 10 vuoden ja 15 vuoden takuulla olevat ulkoverhouspaneelit. Huoltomaalausta ei näin ollen tarvita seuraavaan 10-15 vuoteen. Jotta julkisivu säilyy kestävänä ja näyttävänä, se on kuitenkin muistettava tarkistaa vuosittain mahdollisten vaurioiden varalta sekä pestä tarvittaessa lika ja epäpuhtaudet julkisivun pinnalta pois.

Helppo asennus

Siparila TOPCOAT® on uusi piilokiinnitettävä ulkoverhouspaneeli. Täysin valmiiksi maalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista, ja paneelien piiloon naulauksen ansiosta ainoaksi työvaiheeksi rakentamisessa jää vain asennus. TOPCOAT® paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa joustavat jatkokset asennuksen edetessä. Ulkoverhouspaneelit eivät vaadi pintakäsittelyä työmaalla. Topcoat-ulkoverhouspaneelia voidaan käyttää niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

Katso asennusvideo

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.